Vegeterian Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2011 Έχω σπουδάσει Νοσηλευτής αλλά επειδή δε με τράβηξε τόσο πολύ εξασκώ το χόμπυ μου πλέον σαν επάγγελμα (Μπάρτεντερ). Παίζω κιθάρα όσο μπορώ τον ελεύθερο μου χρόνο αλλά δεν έτυχε να ασχοληθώ πιο σοβαρά. Ίσως στο μέλλον... :P Rock 'n Rolla http://www.youtube.com/user/nikkolakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leftezi Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2011 Δάσκαλος το πρωί και κιθαρίστας - τραγουδιστής στα βράδια. Ρεπερτόριο από μπαράκι μέχρι ταβέρνα. http://www.travelforum.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kokakias Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2011 Tο πρωι ειμαι περιπτερας και το βραδυ παιζω μπουζουκι σε ενα "γαβ" στην παραλιακη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jks4050 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2011 Β. Λογιστης & Κιθαριστας στον ελευθερο χρονο μου. Τα σαββατοκυριακα αναποδα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aragorn23 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δικηγόρος στην Αθήνα (δεν ξέρω για πόσο ακόμα...) και ψάχνω ελεύθερο χρόνο για να παίξω και λίγη κιθάρα... :) I can change one note and make you cry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Takimon Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2011 Σπούδασα ηχοληψία και εργάστηκα για 6 χρόνια στην ελλάδα και το εξωτερικό! Τώρα δουλεύω σε ωδείο ως καθηγητής κιθάρας και παίζω σε διάφορα μπαρακια.... Gibson LP Studio, Ovation Custom Elite, Fender Super Reverb 75W Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 ειμαι υπαξιωματικος υπηρετω στο πολεμικο ναυτικο εδω και 12 χρονια ενεργα στον Ελληνικο στολο ως μηχανικος. μικρος ακολουθησα μαθηματα ωδειου στα πληκτρα(synthesizer). λογω οικογενιακων προβληματων σταματισα και καταταχθικα στο ναυτικο. τα τελευτεα 2 χρονια καταφερα και βρηκα αυτο το κοματι που ελειπε απο την ζωη μου και επεστρεψα φτιαχνοντας ενα home studio για να κανω και τα δικα μου ονειρα πραχματικοτητα. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mastropantelos Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2012 Μηπως να ρωτουσαμε καλυτερα τι δουλεια θα θαλαμε να καναμε?Εγω παντος ειμαι ηλεκτρολογος αυτοματιστης και η μουσικη ειναι για μενα γλωσσα ....ειναι τροπος εκφρασης και χομπι. ΠΑΝΤΕΛΗΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kathodios Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2012 Βιβλιοθηκονόμος ο δικός σου και το τελευταίο έτος άνεργος. Ερασιτέχνης με μπάντα. Η μουσική δε μου έχει αποφέρει ποτέ χρήματα (κάτι κιθαροτραγουδίσματα σε μπαράκια τα παλιά τα χρόνια που ήμουν φοιτητής δεν πιάνονται!) αντιθέτως ρουφάει χρήμα (πρόβες, εξοπλισμός) και φυσικά δεν υπάρχει μία για καμιά ηχογράφηση της προκοπής! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2012 Δεν θέλω να κομπλάρετε,είμαι ο Κιθ Ριτσαρντς ,είμαι Έλλην απλά το κρύβω 50 χρόνια τώρα ,΄βρίσκομαι επαέ για να βοηθήσω τη χώρα .........σε μουστική αποστολή ,ένα θα τη σφάξω να γράψω ακόμα ξοφλήσαμε ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση