Χάρης Ο Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 [Το μεγάλο μου όνειρο είναι να γυρίσω όλο τον κόσμο ταξιδεύοντας] Το ειχα και το εκανα.Γινε μουσικος σε κρουαζεροπλοιο. 8) Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michelle Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Το ειχα και το εκανα.Γινε μουσικος σε κρουαζεροπλοιο. 8) Δεν το είχα σκεφτεί! :D Είχα στο μυαλό μου τουρ με ροκ μπάντα σε όλο τον κόσμο, πραγμα μάλλον απίθανο.. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι καλή είναι και η θάλασσα... 8) I got some, if you need it... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SteveB Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Θέλω να σπουδάσω ψυχολογία μεταξυ των άλλων και θέλω να μαθω ισπανικα και γιαπωνέζικα (χωρίς πλάκα). Θέλω να δουλέψω επίσης ως καθηγητής αγγλικών μιας και έχω αγάπη και επάρκεια για τα αγγλικά :) γιαπωνέζικα: πολύ καλή επιλογή!Γαμώ τις γλώσσες κ εμείς οι έλληνες έχουμε πάρα πολύ καλή προφορά :) να δουλέψεις σαν καθηγητής αγγλικών:από πήρα κ μόνο σου λέω ότι τα παιδιά από 6-16 σου κλέβουν τη ζωτική ενέργεια κ θα πεθάνεις νέος.Ειδικά όταν δεν διαβάζουν lol Guitarist in training Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michelle Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 γιαπωνέζικα: πολύ καλή επιλογή!Γαμώ τις γλώσσες κ εμείς οι έλληνες έχουμε πάρα πολύ καλή προφορά :) Τα ανιμε φταίνε και έχω φάει το κόλλημα και η γενικότερη κουλτούρα τους :P να δουλέψεις σαν καθηγητής αγγλικών:από πήρα κ μόνο σου λέω ότι τα παιδιά από 6-16 σου κλέβουν τη ζωτική ενέργεια κ θα πεθάνεις νέος.Ειδικά όταν δεν διαβάζουν lol ... ::) Θα το δοκιμάσω και θα σου πω σε λίγο καιρό... Αν μου βγάζουν την πίστη θα τους βάζω λίγο μεταλ να χτυπιούνται στα διαλλείματα, για να είναι ήρεμα στο μάθημα :D :D I got some, if you need it... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SteveB Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 δεν ηρεμούνε τα σκασμένα lol αλλά τα ιαπωνικά πραγματικά είναι υπέροχη γλώσσα! Κ εύκολη να την μιλήσεις,δύσκολη να την γράψεις..... XD πήγαινε στο διδασκαλείο ξένων γλωσσών στην ιποκράτους (Αν είσαι από αθήνα). 300 ευρω τον χρόνο αν είσαι φοιτητής του εκπα, 380 για όλους τους άλλους,6 ώρες την εβδομάδα :) Guitarist in training Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Γιαπωνέζικα? Κρίμα τα χρόνια που θα φάς. Το μέλλον βρίσκεται στα Κινέζικα ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sosatmus Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Καθηγητής θεωρητικών ευρωπαϊκής μουσικής... αρμονία, ΕΜΑΙ (ντικτέ), θεωρία, σολφέζ, ιστορία μουσικής κ.λ.π. κ.λ.π. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 οταν θα μεγαλώσω το ονειρο μου ειναι να γινω συνταξιουχος. ;D σπιτάκι με μεγάλη αυλή και κήπο, οχι Αθήνα αλλά ουτε και πολύ μακρια, ζωάκια, κιθαρίτσα,κλπ κλπ HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blacknwhite Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2010 εγω ειμαι μουσικος κ στο τελευταιο εξαμηνο των σπουδων μου στο τζαζ πιανο αλλα που κ που ονειρευομαι να πιασω το τζοκερ,να παω σε ενα ηηηηρεμο εξοτικο νησι κ να κααααααθομαι...χαχαααα...ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ! :P προς το παρον ας γυρισουμε στην πραγματικοτητα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2010 ανεργος με υπομονη και επιμμονη. Μουσικα απλα ειμαι μουσικος. Παιζω με τις μπαντες που συνεργαζομαι και ολα καλα. Περιμενω το τζοκερ να μου κατσει. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση