nick m Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 μαγκες εδω και 5 μηνες εχω αγορασει κατι ηλεκτρονικα drums και εξασκουμαι..απλα εχω ακουσει κατι φημες και εχω σκαλωσει...επειδη παιζω μια ωρα τη μερα φορωντας ακουστικα και την ενταση την εχω στο τερμα λενε οτι αυτο βλαπτει τα αυτια και οτι μπορει και να κουφαθω...αν και το βρισκω λιγο υπερβολικο θελω τις γνωμες σας...ευχαριστω εκ των προτερων :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Βαράω τη ντραμς με την ένταση στη διαπασών μέσα στο αυτί μου. Λέτε να πάθω τίποτα; Λέω να βγάζω τα κούτσουρα από τη φωτιά με τα χέρια. Λέτε να καώ; Λέω να κατουράω κόντρα στον άνεμο. Λέτε να βραχώ; Λογική βρε παιδιά, λογική.... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
starg Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 ;D ;D Μπααααααααα!!!!!!!!!!!!!! φήμες.....Απορώ ποιός παλιό...~@#$%...ας διαδίδει τέτοια πράγματα... ;D ;D... αλλά και συ ρε φιλαράκι στο τέρμα; Παραπάνω δεν έχει; -ex- grave digger................ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 λενε οτι αυτο βλαπτει τα αυτια και οτι μπορει και να κουφαθω... άκουσε αυτό που σου λένε, όσο ακόμη μπορείς ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nick m Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 αραξτε συγκεκριμενα τα roland td-4k εχω...και το τερμα πιστεψτε με ισα που ακουγεται..δηλαδη θα το δυναμωνα κι αλλο αν ειχα τη δυνατοτητα..σε λογικα επιπεδα ειναι η ενταση γενικα...τωρα δεν ξερω :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hampis Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2009 μαγκες εδω και 5 μηνες εχω αγορασει κατι ηλεκτρονικα drums και εξασκουμαι..απλα εχω ακουσει κατι φημες και εχω σκαλωσει...επειδη παιζω μια ωρα τη μερα φορωντας ακουστικα και την ενταση την εχω στο τερμα λενε οτι αυτο βλαπτει τα αυτια και οτι μπορει και να κουφαθω...αν και το βρισκω λιγο υπερβολικο θελω τις γνωμες σας...ευχαριστω εκ των προτερων :) Γιατι εχεις στο τέρμα την ένταση ? Τα ηλεκτρονικά όσο δυνατά και να τα βαράς δεν πρόκειται να ακουστούν σαν ακουστικά τύμπανα ;D Η βλάβη στα αυτιά είναι ή ιδια εάν άκουγες και μουσική δυνατα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
psixanwmalos Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2009 Τα ηλεκτρονικά όσο δυνατά και να τα βαράς δεν πρόκειται να ακουστούν σαν ακουστικά τύμπανα ;D εκτός αν αγόραζε το fxpansion bfd2 drum vsti ;D Είμαι μελαχρινός αλλά έχω μυαλό ξανθιάς.Τι φταίει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nick m Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 e den pisteuw na koufathw kiolas..kapoioi iperdrummer opws hellhammer px(mayhem) kolias,neil peart(rush) p einai oli mera me akoustika giati den exoun koufathei? :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 άραγε τα έχουν κι αυτοί τέρμα τα ακουστικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 Κοίτα να δεις, δεδομένα, επιστημονικά πράγματα: τα ακουστικά χαλάνε την ακοή. Ειδικά αν ακους δυνατά βοηθάνε προς την μείωση της ακοής. Αν τώρα το συγκεκριμένο σετ που έχεις βγάζει τελικά 10 db όλα κι όλα, δώσε όσο μπορείς, αλλά κάπως πρέπει να βρεις την άκρη με το πόσο δυνατά πρέπει να είναι... Το τι ακουστικά είναι παίζει ρόλο επίσης (άλλο ψίρες, άλλο κανονικά Sennheiser ή Beyedynamics ή κάτι καλό τέλος πάντων). Το πώς ακούς μουσική με ακουστικά παίζει ρολο. Κάποιος που ακούει μόνο μέσω ακουστικών, μπορεί να ακούει με διαφορετικό τρόπο απ'ότι κάποιος που ακούει από ηχεία γενικά... Έναν τρόπο μπορώ να σκεφτώ, προς σύγκριση. Βάλε ένα mp3 player να παίζει με ακουστικά, και δες η ένταση των ηλεκτρονικών σου ντραμς να μην ξεπερνάει το... 7 ή 8 στα 10 από αυτό που ακούς με το mp3 player. Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση