kwstas79 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Οι πραγματικοί ανδρες δεν χρησιμοποιούν χορδές. Ουρλιάζουν στο λυκόφως και μετουσιώνονται σε άστρα. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Δεν χρειάζεται να είσαι υπερβολικός. Οι παληκαρίσιες (δεν λέω μόνο αντρικές Evi, προσέχεις; ) είναι αυτές. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Δεν χρειάζεται να είσαι υπερβολικός. Οι παληκαρίσιες (δεν λέω μόνο αντρικές Evi, προσέχεις; ) είναι αυτές. Φλάτγούντ 45-105??? Anyway, δοκίμασε να βάλεις κάτι σε πιο μαλακό και ελαστικό σετάκι όπως είναι οι elixir 010 ή EnieBall Titanium 010, αλλά φρόντισε να κάνεις ένα καλό σετάπ!!! SF, που είναι το θρεντ με το σετάπ;;; Δωσ'το στο παιδί. (καν'το pin να φαίνετε) Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Φλάτγούντ 45-105??? Mπααα, τουλάχιστον 50-110 είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Οι παληκαρίσιες (δεν λέω μόνο αντρικές Evi, προσέχεις; ) είναι αυτές. Yes sir! Προσέχω προσέχω με διαφορά φάσης μεν, αλλά προσέχω. Αλλά δεν έχω πάει πάνω από 45ρες. Μέχρι το τέλος του θέματος πάντως ο αρχικός αποστολέας μπορεί να πάρει μπάσο :D Για χορδές βλέπουμε :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DimmuBorgirSilenoz Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 καλησπερα! εγω χρησιμοποιω τις ernie ball RPS 10αρες και ειμαι ικανοποιημενος (σχετικα με τον φιλο πιο πανω που λεει πως τωρα τελευταια εχει προβληματα με τις ernie ball,εγω με τις συγκεκριμενες δεν εχω κανενα προβλημα μεχρι στιγμης :D ) αν και ο δασκαλος μου,μου λεει να παιρνω dadario και οτι ειναι πολυ καλες εγω εκει ernie ball RPS 010 παντα! adrian smith.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
watchmen Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 Mπααα, τουλάχιστον 50-110 είναι. μπαααα, τουλάχιστον 60-70 είναι η σολ audiokostas παίξε τώρα με τέσσερις χορδές και άμα μάθεις να παίζεις και μεγαλώσεις σου βάζουμε και άλλες δύο ;D I am chasomeritus and Goal Keeper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jkstigma Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 εδω και κανα 2μηνο παιζω με daddario καλες σε ηχο αλλα χαλανε γρηγορα σε σχεση με DR hibeam inhttps://www.youtube.com/user/jkstigma/videos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση