florinioths Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2009 καλησπερα... μερικες ερωτησεις ερχομαι να κανω! :P :P με την μια στο θεμα ! λοιπον! 1)λεω να αγορασω μια κεφαλη επιφον βαλβ τζουνιορ.. υπαρχει τροπος να συνδεσω πανω της 2 καμπινες των 16 ομ !? 2) εχω σκεφτει να κανω τον παρακατω συνδιασμο... http://www.dv247.com/guitars/marshall-avt412xat-avt-tribute-guitar-speaker-cabinet--61275 και για κεφαλη τον βαλβ τζουνιορ..ποιες οι γνωμες σας?! να πω εξαρχης πως δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις απο την καμπινα...χαρακτηρα ως 4Χ12 δινει στον ηχο...και θα εχω πολυ ογκο λογο ηχειων...θεμα χορου εντασης δεν υπαρχει 3) η να κανω τον παρακατω συνδιασμο http://www.dv247.com/guitars/vox-v212bn-guitar-extension-speaker-cabinet--34912 με κεφαλη τον βαλβ τζουνιορ παλι.. 4) υπαρχει και μια πιθανοτητα να κρατησω την 1Χ12 βοξ καμπινα που προσφατα απεκτησα και να βαλω εναν orange tiny terror για κεφαλη... ποιες οι γνωμες σας σχετικα με τους συνδιασμους? καποια αλλη Προταση?! τα χρηματα που διαθετω ειναι λιγα...γυρο στα 300 ευρο. αξιζει να δωσω 300 ευρο για κεφαλακι και Καμπινα η να τα δωσω για τον οραντζ? ??? ??? ο οραντζ δεν θα απεδιδε καλυτερα με μεγαλυτερη καμπινα?! οποτε δεδομενου του χρματικου μου περιορισμου μιπως ειναι καλυτερα να παρω κατι απο τα παραπανω?! ??? ??? τα φωτα σας παρακαλω.. ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
poll_18 Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2010 Εγω στη θεση σου θα επαιρνα αυτη τη καμπινα http://www.dv247.com/guitars/orange-ppc212-ob-guitar-speaker-cabinet--50835 και θα αραζα με την orange. Ακουσα χθες αυτο το set και βγαζει πραγματικα πολυ ωραιο ηχο. Κρατα και την αλλη καμπινα και ισως αργοτερα βαλεις και την αλλη κεφαλη που σκεφτεσαι να παρεις.Αν θυμαμαι καλα δεν ειναι κ πολυ ακριβη. Εσυ γιατι θες να πας σε αλλη κεφαλη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiros69 Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2010 Ενα πραγμα και ΚΑΛΟ θα παρεις με τα χρηματα που θα διαθετεις καθε φορα...ΤΕΛΟΣ seven deadly sins.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2010 εμένα κάτι μου λέει πως μετά από ~2 μήνες χωρίς απάντηση, ο florinioths έχει χάσει πάσα ελπίδα πως θα πάρει βοήθεια από δω και έχει απευθυνθεί αλλού... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
poll_18 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Ενα πραγμα και ΚΑΛΟ θα παρεις με τα χρηματα που θα διαθετεις καθε φορα...ΤΕΛΟΣ +1 εμένα κάτι μου λέει πως μετά από ~2 μήνες χωρίς απάντηση, ο florinioths έχει χάσει πάσα ελπίδα πως θα πάρει βοήθεια από δω και έχει απευθυνθεί αλλού... ;D +1000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση