The Genius Loci Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Κάποτε νόμιζα ότι οι γυναίκες είναι μειοψηφία στο φορουμ. Τελικά διαπιστώνω ότι είναι οι ανύπαντροι... ;D Δεν εξηγείται αλλιώς το 73.2% :-\ Αν οι ανύπανδροι ήταν πλειοψηφία, θα ήταν λογικό να επιλέξουν 30 σαβουροκιθάρες, τις οποίες θα μπορούν να πετάνε εδώ και εκεί στο σπίτι χωρίς γκρίνιες. Γιατί το συνολικό ποσό, σου υπενθυμίζω, είναι το ίδιο. Εκτός αν η συλλογιστική σου είναι διαφορετική, στην οποία περίπτωση θα ήθελα πολύ να με διαφωτίσεις σχετικά. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yann Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Κιθαρα 3000 ευρω και.....οχι "ή"...! >:( ;D Και ας στερηθω κατι αλλο για χαρη της...(τους δηλαδη,γιατι: ) Μπορω να'χω και μια-δυο φτηνιαρες τραβα δω χτυπα κει.... ;) ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Αν οι ανύπανδροι ήταν πλειοψηφία, θα ήταν λογικό να επιλέξουν 30 σαβουροκιθάρες, τις οποίες θα μπορούν να πετάνε εδώ και εκεί στο σπίτι χωρίς γκρίνιες. Γιατί το συνολικό ποσό, σου υπενθυμίζω, είναι το ίδιο. Εκτός αν η συλλογιστική σου είναι διαφορετική, στην οποία περίπτωση θα ήθελα πολύ να με διαφωτίσεις σχετικά. ναι αυτό λεω :) μειοψηφία είπα ;D "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Ξεχνάς και τους ντράμερ. Αισθητά λιγότεροι, από οποιαδήποτε άλλη κατηγορία. ωχ λες να ψηφισανε κι αυτοί ;D "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 ωχ λες να ψηφισανε κι αυτοί ;D Εγώ πάντως δε ψήφισα. Δίνω τη ψήφο μου σε όποιον ντράμερ θέλει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gear Acquisition Syndrome Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Ουτε εγω ψηφισα γιατι ειμαι της αποψης...μια και καλη...δυο και δικαναλη...τρεις και τρικαλη ;D ;D ;D ;D Ψηφιζω ακριβες και αποδεδειγμενα καλες(για αυτο που θεωρω εγω καλο τουλαχιστον).Τωρα αν ειναι και πολλες δεν με χαλαει καθολου 8) .o. /o. /o\ <o\ <o> \o/ εεεεε μακαρένα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kguitar Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Εγω μια και καλη ψηφισα Μία και καλή (το καλή πάντα ανάλογα με τα standards και το παικτικό-ακουστικό επίπεδο του καθενός) ψήφισα κι εγω. Η κιθάρα εκτός των άλλων πρέπει να γίνει προέκταση του εαυτού σου, να την αγαπήσεις... Υποτίθεται οτι βγάζεις τα εσώψυχα σου με δαύτην! Αυτό θα συμβεί μόνο όταν θα περνάτε πολύ χρόνο μαζί... Αν έχεις 20 ξέχνα το. Δεν μπορω να το περιγραψω καλυτερα Την πρώτη "ακριβή" την πήρα το 1995 και την δεύτερη πριν 2-3 εβδομάδες Review εκανες? Εχασα κατι? Τι πηρες? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση