Superfunk Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Ποιός κάθεται να καθαρίζει 30 κιθάρες? τι σημαινει "καθαριζω μια κιθαρα"?γιατι δεν ξερω.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Υπερβάλεις Μαραθώνιε 12 ακριβές κιθάρες έχω. Μάκη μου, μην μου χαλάς την εικόνα που έχω για σένα... ;D ;D 12 έχεις τώρα... ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 τι σημαινει "καθαριζω μια κιθαρα"?γιατι δεν ξερω.... Σημαίνει το ίδιο με το "αλλάζω χορδές μπάσου". Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 ουτε αυτο το ξερω... ;D (καλα οντως ΑΛΛΑΖΟΥΝ οι χορδες στο μπασο?) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 (καλα οντως ΑΛΛΑΖΟΥΝ οι χορδες στο μπασο?) Τις δικές μου που τις παρατηρώ χρόνια, δεν το έχουν καταφέρει. Ισως τελικά να είναι χαζές. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Και για να κλείσουμε το θέμα, δεν χρειάζεσαι καμμία κιθάρα των 3000 ευρώ ούτε πολλές των 100 ευρώ. Εάν έχεις ξεπεράσει το logo στο Head και την ανάγκη να βλέπεις δίπλα σου πολλές κιθάρες, πέρνεις μία κιθάρα των 100-200 ευρώ και ένα VG99 με 1000 ευρώ και κάνεις ΟΛΑ όσα αναζητάς στην αρχική σου ερώτηση... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Πριν 50 χρόνια ήταν πολύ δύσκολο να βρεις καλό ρολόι και έπρεπε να τα σκάσεις. Αφού βγήκε ο μηχανισμός quartz με 1 ευρώ μπορείς να πάρεις ρολόι με μεγαλύτερη ακρίβεια από του ρόλεξ. Παρολαυτά η φήμη του ρόλεξ υπάρχει και σήμερα... Κάποιοι λένε ότι είναι τα "καλύτερα" ρολόγια... ;) Είμαστε πολύ τυχεροί που μπορούμε να αγοράσουμε τρομερές κιθάρες, απο πολλές μάρκες, με 500-1000 ευρώ. εγώ το ρολόι το θέλω για να βλέπω την ώρα 8) "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Πριν 50 χρόνια ήταν πολύ δύσκολο να βρεις καλό ρολόι και έπρεπε να τα σκάσεις. Αφού βγήκε ο μηχανισμός quartz με 1 ευρώ μπορείς να πάρεις ρολόι με μεγαλύτερη ακρίβεια από του ρόλεξ. Παρολαυτά η φήμη του ρόλεξ υπάρχει και σήμερα... Κάποιοι λένε ότι είναι τα "καλύτερα" ρολόγια... ;) Είμαστε πολύ τυχεροί που μπορούμε να αγοράσουμε τρομερές κιθάρες, απο πολλές μάρκες, με 500-1000 ευρώ. εγώ το ρολόι το θέλω για να βλέπω την ώρα 8) +669. Γενικά πρέπει να υπάρχει ισορροπία στο θέμα τιμή/απόδοση. Εκεί στα 500 με 1000 ευρά υπάρχουν από πολύ καλές κιθάρες μέχρι ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ κιθάρες. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Πριν 50 χρόνια ήταν πολύ δύσκολο να βρεις καλό ρολόι και έπρεπε να τα σκάσεις. Αφού βγήκε ο μηχανισμός quartz με 1 ευρώ μπορείς να πάρεις ρολόι με μεγαλύτερη ακρίβεια από του ρόλεξ. Παρολαυτά η φήμη του ρόλεξ υπάρχει και σήμερα... Κάποιοι λένε ότι είναι τα "καλύτερα" ρολόγια... ;) Είμαστε πολύ τυχεροί που μπορούμε να αγοράσουμε τρομερές κιθάρες, απο πολλές μάρκες, με 500-1000 ευρώ. εγώ το ρολόι το θέλω για να βλέπω την ώρα 8) Συμφωνω κατα μεγαλο μερος. Οντως, το ρολοι του 1 ευρω ειναι 1.000.000.000 καλυτερο απο το ρολοι των 1000 προ 50ετιας. Αν βεβαια η δουλεια σου ειναι να εισαι ο επισημος χρονομετρης των 100μ στους Ολυμπιακους Αγωνες της Αθηνας, δεν ξερω αν και εσυ ο ιδιος θελεις να βασιστεις στο Harley Benton ρολοι του 1 ευρω. Ακομα και για ψυχολογικους λογους (τυπου εκανα ο,τι καλυτερο μπορουσα απο εξοπλισμο) εγω θα στρεφομουν σε κατι ολιγον πιο "ακριβο", "δοκιμασμενο" κλπ. Θεωρω οτι το διλλημα "μια και ακριβη η πολλες και φτηνες" δεν υφισταται. Οποιος μπορει να εχει ακριβες, εχει τελικα και αυτος παλι πολλες, οπως εχει και ο αλλος τις φτηνες. Οποιος εχει λοιπον ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗ οπως λεει η ψηφοφορια ας μας το πει, αν θελει, επωνυμως (δεν ειναι και κανα φοβερο προσωπικο δεδομενο). Εγω απο τους γνωστους μου δεν ξερω κανεναν τετοιο, αλλα με 70% * στο νοιζ να απαντανε οτι αυτο ειναι η επιλογη τους, ολο και καποιον θα μαθω. * upd: 76% and counting My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Μιλάει και ο έβρις που πήρε τσάμπα υπερεπώνυμη κιθάρα. Αίσχος. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση