customidis Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 στα χρήματα αυτά ρίξε και μια ματιά εδώ...http://www.ultimate-guitar.com/reviews/guitar_amplifiers/randall/rg50tc/index.html randal rg50tc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Ειδα τις προτασεις σας αλλα δεν ενθουσιαστηκα απο κατι...βασικα ισως επειδη εχω κολλησει με τον line6 :P Υπαρχει καποιος βασικος λογος που δεν ειναι καλος σαν ενισχυτης?? δηλαδη εαν βαλω σε αυτον καμπινα 2χ12 δεν θα ειναι το ιδιο με αυτον που προταθηκε παραπανω? Για να καταλάβεις καλύτερα την αντιστοιχία, είναι σαν να σου λέμε ότι αν πάρεις ένα Subaru Impreza και του αλλάξεις κι ένα εγκέφαλο θα βγάλει 250 τελική, κι εσύ να μας ρωτάς αν αξίζει να αλλάξεις εγκέφαλο στο Lada...Όχι γιατί οι Line6 πρέπει να καούν στην πυρά, αλλά γιατί για την πλειοψηφία των κιθαριστών, η διαφορά μεταξύ τους είναι ανάλογη. Η line6 βγάζει αξιολογότατα εφε και simulations αλλά όποιον ενισχυτή της κι αν έπαιξα ακουγόταν σαν κουτάκι αναψυκτικού μπροστά στον χειρότερο Boogie, ή ENGL που έχω ακόύσει. Αν τώρα εσένα σου αρέσει καλύτερα, τουλάχιστον αγόρασέ τον μεταχειρισμένο, και μη δίνεις πάνω απο 200-250 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnthemetal Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Χμμ νομιζω πως επιασα τι παιζει...Που μπορω να τον βρω μεταχειρισμενο με την τιμη που ειπες..απο περιεργεια δηλαδη δεν τον εχω ακουσει καν...αυτο που θελω βασικα ειναι ενας αρκετα καλος λαμπατος ενισχυτης σιγουρα combo γιατι την καμπινα με το head αντε να τα μεταφερεις να ειναι καπου εκει στα 40-50watt με 500-600max αλλα για να με εμπνεει εκτος απο τον ηχο θελω να εχει και εμφανιση...ακουγεται λιγο περιεργο και ξερω οτι δν παιζει τοσο ρολο αλλα τι να κανω...μου χει κολλησει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Καλά δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα με τους Line6... Και εγώ δεν τους γουστάρω γενικά αλλά δεν είναι και για την πυρά!!!Μη λέμε ότι θέλουμε... Έχει βελτιωθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια η εταιρία σε όλα τα επίπεδα... Γενικά johnthemetal ψάξε μέσα στο noiz και θα βρεις πολλά ποστ για την τιμή που λες, για λαμπάτους, για κόμπο και σετ κεφαλή καμπίνα, για μάρκες κλπ... Στα λεφτά σου θα σου έλεγα να πάρεις αυτό: http://www.thomann.de/gr/peavey_valve_king_112_gitarrencombo.htm συν αυτά: http://www.thomann.de/gr/ibanez_sh7.htm http://www.thomann.de/gr/digitech_grunge.htm και είσαι άρχοντας... Σύνολο όλα μαζί 516 ευρώπουλα... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
customidis Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 H line 6 είναι θεϊκή εταιρία ...για να γράφεις κιθάρες στο pc. βλέπε pod x3 pro εύκολη και αρκετά καλή στο αυτί λύση που τα έχει όλα.. το κάνουν σαν καλό demo και αρκετοί επώνυμοι επαγγελματίες του χώρου. διαφωνώ με τους ενισχυτές της διότι η διαδικασία εξαγωγής του ήχου είναι ανάποδη από την φιλοσοφία του λαμπάτου με εφέ όπως πχ. ο switchblade της hughes n kettner , και εξηγώ. Δεν έχουμε ενίσχυση του σήματος της κιθάρας από προενισχύτριες και τελικές λάμπες στο οποίο προστίθενται εφέ... ΑΛΛΑ έχουμε λαμπάτη ενίσχυση ψηφιακών modells :o με λίγα λόγια μπορεί να μας χαιδεύουν τ αυτάκια τα delays και τα reverbs στα οποία η line 6 όντως κάνει πολύ καλή δουλειά ...αλλά προσοχή όπως προανέφερα στα ...ψιλά γράμματα ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnthemetal Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Παιδια τι να πω μου εχετε αλλαξει τελειως το πως διαλεγεις εναν ενισχυτη εγω θα επερνα τον λαιν σιξ στα τυφλα αν δεν σασ εγραφα εδω...παω λοιπον να κανω ενα εκτεταμενο σερτς στα διαφορα σαιτ για να κοιταξω και αλλες μαρκες ενισχυτων που εχω διαβασει στο noiz οπως mesa boogie, engl κτλ που ουτε ηξερα οτι υπαρχοθν και επανερχομε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 διαφωνώ με τους ενισχυτές της διότι η διαδικασία εξαγωγής του ήχου είναι ανάποδη από την φιλοσοφία του λαμπάτου με εφέ όπως πχ. ο switchblade της hughes n kettner , και εξηγώ. Δεν έχουμε ενίσχυση του σήματος της κιθάρας από προενισχύτριες και τελικές λάμπες στο οποίο προστίθενται εφέ... ΑΛΛΑ έχουμε λαμπάτη ενίσχυση ψηφιακών modells :o Aυτή είναι μια ενδιαφέρουσα άποψη αλλά δεν ισχύει για τον εξής λόγο: λαμπάτη ενίσχυση ψηφιακών models έχουμε σε κάθε περίπτωση που χρησιμοποιούμε ένα ψηφιακό πεταλάκι μαζί με λαμπάτο ενισχυτή (οποιονδήποτε λαμπάτο ενισχυτή). Το πρόβλημα έγκειται στο ότι η Line 6 προσπαθεί να μοντελοποιήσει ενισχυτές ενώ η Hughes & Kettner όχι (όλα τα κανάλια του SB από πλευράς gain είναι αγνή παρθένα λάμπα από βιολογικές καλλιέργειες χωρίς ψηφιακά συντηρητικά). Έτσι, έχουμε γκολ από τα αποδυτήρια κιόλας γιατί ως γνωστόν, το σημείο που κάπως πάσχουν τα "κακά ψηφία" σήμερα είναι οι καθαροί και βρώμικοι λαμπάτοι ήχοι (σημείωση: ακόμα και σε αυτό τον τομέα υπάρχουν παραδείγματα που αναιρούν μια τέτοια διαπίστωση, όπως πχ. οι θαυμάσιοι ήχοι των Amplitube, Guitar Rig, ακόμη και του Axe Fx). Eν πάσει περιπτώσει, απλά η Line 6 δεν φαίνεται ακόμη να έχει βρει μια αξιοπρεπή ηχητικά ολοκληρωμένη λύση σε ενισχυτή - παρεπιπτόντως, είμαστε και οφτόπικ. Κάποιος πρότεινε και Orange... Καλή και χρυσή αλλά πολύ σπάνια κάνει για μέταλ. Κατά τα άλλα, ψαχτήρι. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnthemetal Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 παιδια νομιζω οτι αυτο το randallακι εχει αρχισει να με κερδιζει...εχει και το φουτσουιτς και θα το συνδιασω και με το πεταλι μου το ΜΤ-2 και θα ειμαι τζετ..τι λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Να αγοράσεις κάνα πετάλι της προκοπής..honestly πρέπει να έχει βγει το χειρότερο της boss μέσα στο Noiz... Να μη σου πω και το χειρότερο γενικά από gear μετά από τις πεταλιέρες της Zoom που όλοι σιχενόμαστε αλλά όλοι είχαμε από μια... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnthemetal Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 εχεις κατι να μου προτεινεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση