uvm Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2009 hello εγώ όταν μεγαλώσω θα αγοράσω ένα τέτοιο σπίτι... :) https://www.facebook.com/UltraVioletMusicUVM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2009 Παληκάρι! Κ ωραίο κομμάτι. Η φωνή του με χάλασε όμως λίγο. (Ντάξει λίγο, ψιλά γράμματα δηλαδή...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
uvm Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2009 Παληκάρι! Κ ωραίο κομμάτι. Η φωνή του με χάλασε όμως λίγο. (Ντάξει λίγο, ψιλά γράμματα δηλαδή...) ναι , λίγο και μένα αλλά το κομμάτι ωραίο :-) αλλά το home studio μου έκανε εντύπωση.. κάπου διάβασα ότι κάνει διαφημιστικά για την electro harmonix πολυτάλαντο το παληκάρι :-) https://www.facebook.com/UltraVioletMusicUVM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ohhai Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2009 Wow! Όνειρο ζωής για μένα. Προφανώς το παλληκάρι όμως έχει τα άπειρα λεφτά. Και γω ξέρω έτσι! >:( http://yfrog.com/1nflashtk2j Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aback Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2009 Και γω ξέρω έτσι! >:( τί ξέρεις δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ohhai Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2009 τί ξέρεις δηλαδή; Και καλα ότι αν είχα και γω τόσα λεφτά, όσα έχει ο τυπάς, για να αγοράσει στο σπίτι όλα αυτά τα όργανα θα ειχα πειραματιστεί άπειρα! Αυτή την στιγμή ούτε καλά ηχεία για το stage piano μου δεν έχω να πάρω :P http://yfrog.com/1nflashtk2j Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2009 Κι όμως ο εξοπλισμός του δεν φαίνεται και τραγικά ακριβός. Πολλά έχει σίγουρα, αλλά τουλάχιστον δεν είναι άπιαστα. Ένα cort μπασσάκι πρόσεξα, κάτι EHX πετάλια, ένα fender ενισχυτή (δεν κατάλαβα ποιόν) κλπ. Όπως και να'χει, ο τύπος κάνει αρκετά καλή δουλειά σε ότι κάνει και απλά μπράβο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vintager Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Ωραία δουλειά έκανε ο τύπος. Πραγματι η φωνή είναι κάπως αλλά κατα τα άλλα έχει κάνει ωραία δουλεια. Τα λεφτά χρειαζονται αλλά δεν ειναι ούτε ο πρωταρχικός ούτε ο μοναδικός παράγοντας. Παρολαυτα με ενοχλει παντα αυτή η ιστορια με εναν τύπο που έχει ένα hoem studio και τα κάνει όλα μονος του. Προτιμω τις ομαδικες καταστάσεις στην μουσική. Και οι Les Paul θα ουρλιάζουν στο φεγγαρόφωτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2009 μια ερωτησουλα! στα πλανα που παιζει ντραμς και τον δειχνει η καμερα απο πισω,(πχ 24ο δευτερολεπτο) φαινεται ενα μικρο πιανακι! κατι τετοιο ειχε και ο τιρσεν στα λαιβ του μια φορα και ενα καιρο! ξερει κανεις τι ειναι? ξερει κανεις πως ακουγεται? πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Παληκάρι! Κ ωραίο κομμάτι. Η φωνή του με χάλασε όμως λίγο. (Ντάξει λίγο, ψιλά γράμματα δηλαδή...) ναι , λίγο και μένα αλλά το κομμάτι ωραίο :-) Πραγματι η φωνή είναι κάπως αλλά κατα τα άλλα έχει κάνει ωραία δουλεια. :o :o Καλά ρε παιδιά θα μας τρελάνετε?? Η φωνή είναι που είναι όλα τα λεφτά! Anyway, και τί δεν θα δινα για να ήμουνα συγκάτοικος με αυτόν τον τύπο ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση