RayDTutto Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Μην το σκέφτεσαι καν. Jam FTW!!! Δοκίμασε και θα καταλάβεις. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ztelioz Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Πλάκα πλάκα που πουλάνε jam pedals στην Αθήνα? www.myspace.com/pogr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sepsis Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Πλάκα πλάκα που πουλάνε jam pedals στην Αθήνα? Στο guitar store στα Εξάρχεια πρέπει να έχει http://www.hsouris.eu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tanS Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Μπορείς να επισκεφθείς και το εργαστήριο αυτού που τα φτιάχνει. www.jampedals.com στελνεις το μαιλ και μετά κανονιζεις ραντεβού. εγώ έτσι εκανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Σύμφωνα με αυτό... http://www.jampedals.com/index.php?page=dealers&hl=el_GR στην Αθήνα υπάρχουν σε αυτά τα τρία σημεία (τα έχω πετύχει κι εγώ στο πρώτο και στο τελευταίο): ART Music, Ακαδημίας 69, τηλ : 210-3821038 Εσωτερον Studio, Κολοκοτρώνη 29, Δάφνη, 210-9732814, www.esoteron.gr Guitar Store, Σουλτάνη 4, τηλ : 210-3846200 Και η ανωτέρω λύση του Tans φαίνεται ενδιαφέρουσα... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theStratWithin Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2010 Μου ειπε θα φερει τωρα και ο Telesound στο Γαλατσι (Βεϊκου κ Γαλατσίου πρπ) Πολυ εξυπηρετικα παιδια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2010 Administrator Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2010 Μου ειπε θα φερει τωρα και ο Telesound στο Γαλατσι (Βεϊκου κ Γαλατσίου πρπ) Πολυ εξυπηρετικα παιδια! Φαίνεται ότι έχεις αποκλειστική πληροφόρηση... Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
savage_ritual Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2010 μπραβο στον jam... κριμα που ειναι ακριβα! :-\ ψαχνω φθηνο Danelectro DJ-8 Hash Browns Flanger.. ;D (πλακα κανω, αλλα αν το δινει κανεις, send pm) http://farewellmymuse.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pinhead Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2010 Μπραβο στα jam αλλα να πω την αμαρτια μου δεν πολυτρελαινομαι.Τα εχω παιξει ολα και ηχητικα ειναι απλα τελεια αν σου αρεσουν αυτα που αντιγραφουν.Και εκει ειναι η διαφωνια μου.Πολλα λεφτα για ρεπλικες.Δεν ειναι κατι πολυ παραπάνω.Ομορφες ποιοτικες ρεπλικες που δεν δικαιολογουν πουθενα τα τοσα πολλα λεφτα τους. Προσωπικα θα ηθελα να δω και μερικες δικες τους υλοποιησεις οπως εχει κάνει ο telegun.Οπως και να εχει μπράβο τους ομως. never compromise tone for features.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
if_it_is Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2010 Μπραβο στα jam αλλα να πω την αμαρτια μου δεν πολυτρελαινομαι.Τα εχω παιξει ολα και ηχητικα ειναι απλα τελεια αν σου αρεσουν αυτα που αντιγραφουν.Και εκει ειναι η διαφωνια μου.Πολλα λεφτα για ρεπλικες.Δεν ειναι κατι πολυ παραπάνω.Ομορφες ποιοτικες ρεπλικες που δεν δικαιολογουν πουθενα τα τοσα πολλα λεφτα τους. Προσωπικα θα ηθελα να δω και μερικες δικες τους υλοποιησεις οπως εχει κάνει ο telegun.Οπως και να εχει μπράβο τους ομως. Να διευκρινίσω ότι στον θωμά οι τιμές είναι πολύ μεγαλύτερες απ ότι αν το πάρεις απ τον ίδιο.. και επίσης ότι δεν είναι όλα ρέπλικες.. έχει και μερικά όπως το phaser που απλά είναι classic αλλά δεν είναι αντίγραφο κανενός! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση