Nestoras Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2009 Ωραίο τζάμι φίλε,μπράβο σας! UV, ηλιοαπορροφητικό. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2009 ΟΚ Τι να πω; Σας βγάζω το καπέλο, Αυτά είναι Jam. Νέστορα, δεν κατεβαίνεις προς Ρόδο, να Jamάρουμε όλοι μαζί? Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2009 ΟΚ Τι να πω; Σας βγάζω το καπέλο, Αυτά είναι Jam. Νέστορα, δεν κατεβαίνεις προς Ρόδο, να Jamάρουμε όλοι μαζί? Με μεγάλη μου ευχαρίστηση. Ξέρεις ότι με τη Ρόδο με συνδέουν πολλά? InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2009 Μπράβο!...Πολλά χρόνια πίσω με γυρίσατε πάλι... :) Το walk in my (long)shadow το είχα παίξει-τραγουδήσει σε ένα απο τα πρώτα μου live το 19σιγάμηνπώ!!.. ;D ;D (Μου αρέσει πολύ πάντως και η εκδοχή-διασκευή του Bonamassa που το έχει κάνει shuffle)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2009 Με μεγάλη μου ευχαρίστηση. Ξέρεις ότι με τη Ρόδο με συνδέουν πολλά? Α ναι?? Δεν το ήξερα. Ελπίζω να σε δούμε σύντομα, να τα π(ει)ούμε ;D απο κοντά. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 (Μου αρέσει πολύ πάντως και η εκδοχή-διασκευή του Bonamassa που το έχει κάνει shuffle)... Δηλ. θα σε δω μέσα στο Κύτταρο?. Έχε διακριτικό να σε γνωρίσω. 8) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Well, let's say there's a big possibility... :) Θα σε γνωρίσω εγώ μην σκας γι'αυτό....είσαι famous πλέον!... ;) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 E ρε εσεις οι πρωτευουσιανοι.. Τι χανουμε εμεις οι.... βλαχοι :) Μαλλον θα πρεπει να αρκεστω στο 2πλο dvd απο το Albert Hall (ΣΠΕΡΝΕΙ) :) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Εγώ από την άλλη πήρα το τριπλό άλμπουμ του (πάντα βινύλιο) υπογεγραμμένο. Και δεν μου στοίχισε τίποτα. Του έδωσα το CD μας υπογεγραμμένο από μένα. Fair trade. Πάντως εμείς θα πάμε. Και οι τέσσερεις. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Θα σε γνωρίσω εγώ μην σκας γι'αυτό....είσαι famous πλέον!... ;) ;D Τι έγινε ρε παιδιά? Ρε 'σεις μήπως με βρήκατε μικρό και με δουλεύετε? InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση