dr.peters Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 οριστε και το οργανο που μου εκανε την πιο μεγαλη εντυπωση στο μουσειο..... δεκαδες κουμπακια, τοσα πενταλ ωστε να να χρειαζεσαι 9 ποδια για να τα χειριζεσαι, και ολα αυτα σε ενα ωραιοτατο χρωματακι της λευκης λακας....!!! ;D enjoy! πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 και οι αλλες μισες...! πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Αμαν παναγια μου :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 παραδεξου πως γουσταρεις......!!!! ;D ;D ;D ;D πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Αν και κλίνω προς τις γυναικες, οφειλω να ομολογησω πως ενα γαργαλημα μου το προκαλουν. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 εχει κανεις καμια ιδεα τι ειναι ομως??? η πως ακουγεται?? εκανα μεγαλη χαζομαρα που δεν εκατσα να ακουσω τα σαμπλς απο τα οργανα, αλλα η βικυ ειχε ηδη αρχισει να κοβει τις φλεβες της και μονο που τα κοιτουσα. αν αρχιζα να ακουω κιολας, αυτο το μουσειο θα γινοταν ο ταφος μου...! ;D ;D ;D (ελπιζω να μην μπει ο μαραθον και αρχισει να μου δινει συμβουλες τυπου ''σκισε την γατα'' και τετοια...!!!) πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2009 Κατασκευη Wurlitzer βλέπω. Εβγαζε τα πασιγνωστα ομωνυμα ηλεκτρικα πιανακια που εκαναν θραυση (το γνωστο που παιζει ο Ray Charles στο shake your tailfeather στους Blues Brothers). Tωρα απο ηχο. Φανταζομαι organοειδή αφου εχει flute κτλ σε οκταβες 2' 4' 8' 16'. Και ισως καποια οργανα (tuba, brass κτλ) που εχουν οργανα τυπου farfissa. Τα πενταλ κατω λογικα για την ενταση και το sustain του καθε πληκτρολογιου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ohhai Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 κλεινω βερολινο αυριο, τελος. http://yfrog.com/1nflashtk2j Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2009 πρεπει! ;D πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση