dr.peters Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 λοιπον, πιστος στην παραδοση που ξεκινησα με το αυτο το θεμα περσυ τετοιο καιρο (μολις ειδα πως δεν εχω ανεβασει παρα ελαχιστες φωτογραφιες) http://www.noiz.gr/index.php?topic=166603.msg308361#msg308361 ανεβαζω μερικες φωτογραφιες απο το φετινο μου ταξιδι στο βερολινο και πιο συγκεκριμενα στο μουσειο μουσικης! πριν ξεκινησω, να αναφερω πως ειχε μολις 4 ευρω εισοδο και πως ηταν κατα πολυ καλυτερο απο το ΜΜ της τσεχιας! το μονο προβλημα ηταν πως διπλα σε καθε οργανο δεν αναφερονταν καμια πληροφορια παρα το ονομα του οργανου, ετος κατασκευης και οργανοποιος! οριστε μερικες κιθαρες για αρχη! πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 να και μια για να γουσταρει ο μαραθον....!! ;D ;D ;D πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 να και μερικες ακομα για να γουσταρουν οσοι ... μπιστανε τα πληκτρα...! πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 για σενα φιλε, του κινηματος ''φλουξους'' που θελεις να ξεκοιλιασεις το πιανο σου για να δεις τι εχει μεσα, εγω ειμαι εδω...!!! ;D ;D ;D πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 νταξει, ειπαμε σε ολους αρεσε να παιζουμε με κουμπακια οταν ειμασταν μικροι, αλλα καποιοι το παρακανανε... ;D ;D ;D ;D ;D πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 (συνεχεια) πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 σας εντυπωσιασαν οι φωτογραφιες βλεπω....! ;D ;D ;D πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 αυριο ερχονται φωτογραφιες απο εν-ταστα τσελα, εν-ταστα κοντραμπασα, βιολια εργα-τεχνης, κιθαρες,πιανα, τσεμπαλα και ενα οργανο εκπληκη που για να το οδηγησεις πρεπει να εχεις διπλωμα οδηγησης διαστημοπλοιπου.... πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 Είμαστε ριγμένοι οι μπασίστες. Τόσες φωτογραφίες και μόνο ένα μπάσο... Τι να πω... Πέραν αυτού του μικρού παραπόνου έχω να πω πως θα είχε ενδιαφέρον ένα μουσικό μουσείο και εδώ στην Ελλάδα. Ποιος μπαίνει σε αεροπλάνα τώρα... Κλειστοφοβικός άνθρωπος!!! Thanks για τις φώτο Alejandro!!! LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 Συγγνώμη... στο πρώτο σου ποστ στην τέταρτη φωτογραφία βλέπω καλά...? το καπάκι κάνει αυτό το "βύθισμα"? Τι κόλπο είναι αυτό? Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση