Jasemeister Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 Αυτό έλειπε να μην έπαιρνες ibanez ;) Αν και δεν θα έλεγα οτι ταιριάζει στο στυλ μου, την είχα βάλει στο μάτι και γω μιας και είναι πανέμορφη και παίζει ωραία. Τρομερό value for money όπως οι περισσότερες Ibanez και πολύ προσεγμένη κατασκευή και playability να τρωει η μάνα και του παιδιού να μη δίνει (πως λέμε chicken so tasty you'll wanna slap your mamma ;D) Χρρρρ. Σνννν. Χοοοουκ ΦΤΟΥ! να μη στη ματιάσουμε :D Καλόπαιχτη φίλε μου ;) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 τι μουφα κιθαρα ειναι αυτη ρε? κοροιδο σε πιασανε! αν θες σε γλυτωνω απο την ασχημια της με 300ευρουδακια! σκεψου το! κριση εχουμε! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D σοβαρα τωρα, ειναι πολυ ωραια!! ακομα και εγω που δεν ειμαι φιλος γουσταρα!!! p.s. ο τιτλος τα σπασε!!(εχεις ταλεντο στο να βρισκεις πιασαρικους τιτλους παντως!) :P p.s.2 σορυ για την νεκρανασταση!! :) πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
if_it_is Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 Το μπράτσο είναι χορταστικό αλλά άνετο. To my shame έχω πάνω τις χορδές της μάνας της, και λέω να βάλω 12 φλατ, που να πάω να μου ανοίξουν λίγο το nut; βασικά με 12 flat θα έχεις λίγο πρόβλημα σε overdrive καταστάσεις γιατί θα μουντάρει επικινδυνα και θα χάσεις ατάκα... για τέτοιο είδος κιθάρας αλλά και αυθεντικό blues-o-jazz-o-ήχο θα πρότεινα 11 round! ;) πάντως αν επιμείνεις για 12 flat το μπράτσο σίγουρα κρατάει! εγώ έχω την af-125 που έχει πολύ παρόμοιο (αν όχι ίδιο) μπράτσο και κρατάει και 13!! 8) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 βασικά με 12 flat θα έχεις λίγο πρόβλημα σε overdrive καταστάσεις γιατί θα μουντάρει επικινδυνα και θα χάσεις ατάκα... για τέτοιο είδος κιθάρας αλλά και αυθεντικό blues-o-jazz-o-ήχο θα πρότεινα 11 round! ;) πάντως αν επιμείνεις για 12 flat το μπράτσο σίγουρα κρατάει! εγώ έχω την af-125 που έχει πολύ παρόμοιο (αν όχι ίδιο) μπράτσο και κρατάει και 13!! 8) ;D δε με πρόλαβες :) τις έβαλα τις 12 άρες φλατ. Τώρα θέλω να τις βγάλω γιατί μου τη δίνει λίγο το ποινγκ ποινγκ στα μπάσα και λέω 11 για να κάνω και κανα μπεντ ή 12;;; αχ προβλήματα που έχουμε 8) "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
if_it_is Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 δε με πρόλαβες :) τις έβαλα τις 12 άρες φλατ. Τώρα θέλω να τις βγάλω γιατί μου τη δίνει λίγο το ποινγκ ποινγκ στα μπάσα και λέω 11 για να κάνω και κανα μπεντ ή 12;;; αχ προβλήματα που έχουμε 8) 11 κατα τη γνώμη μου... με 12 το βρίσκω σχεδόν απαγορευτικό να κάνεις bend!! ειδικά flat.. με 12 round είναι πιό εύκολο αλλά με 11 νομίζω για το στύλ σου είναι ιδανικό! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 αλλά με 11 νομίζω για το στύλ σου είναι ιδανικό! ;) έχω κι απο αυτό; 8) θα δούμε. έχω και μια στρατ και σκέφτομαι α. 10 στη στρατ και 12 στην ιμπανεζ β. 10 και 11, οπότε θα παίζουν πάνω κάτω το ίδιο γ. 11 και στις 2 οπότε τότε θα είναι η στρατ "ασήκωτη". αναποφασιστικότης φίλε μου :) "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση