fotmos Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Έχω το cubase 5 και την Alesis multimix 16 usb 2.0. Η συγκεκριμένη κονσόλα μπορεί και γράφει στα 44.1kHz, 48kHz και στα 96kHz. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Μπορώ να επιλέγω κάθε φορά από το Cubase σε ποια δειγματοληψία θα γράψω? Και αν ναι, πώς? (το control panel της κονσόλας αναγράφει μόνο τη τρέχον δειγματοληψία και δεν έχει την δυνατότητα να επιλέξω αυτό που θέλω). Ευχαριστώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Πήγαινε project->project setup και όρισε το απο εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fotmos Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Φίλε longshadow δεν φαντάζεσαι τι πρόβλημα μου έλυσες!!!!! 100.000.000 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Παρακαλώ... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση