nikos17m Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Για σας παιδια θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για την Korg AX3000G η τιμη της ειναι πολυ καλι αλλα δεν την εχω ακουσει ποτε και στο youtube δεν υπαρχει σχεδον κανενα αξιολογο sample. Σας Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Bellyagas79 Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Φίλε Νίκο καλησπέρα, Είμαι κάτοχος της συγκεκριμένης πεταλιέρας εδώ και 2 1/2 μήνες και μέχρι στιγμής έχω να πώ μόνο καλά λόγια.Την αγόρασα απο το dv247 178 ευρώ. Αξίζει με το παραπάνω τα λεφτά της και είναι εύκολη στη χρήση.Δε νομίζω να υπάρχει στα ίδια χρήματα κάποια αντίστοιχη πεταλιέρα. Υπάρχουν και κάποια threads στο forum όπου μπορείς να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Για σας παιδια θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για την Korg AX3000G η τιμη της ειναι πολυ καλι αλλα δεν την εχω ακουσει ποτε και στο youtube δεν υπαρχει σχεδον κανενα αξιολογο sample. Σας Ευχαριστω Εχει ξανασυζητηθεί. Κοίτα τα λινκς από κάτω. Πολύ καλή πεταλιέρα. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikos17m Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστω παιδια.Το πιο πιθανων ειναι να την παρω.Φιλε Bellyagas79 το wah της λεει τπτ? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Bellyagas79 Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Να σου πω την αλήθεια, δεν είμαι πολυ wahκιας (ακόμα...) , αλλά καλο μου φαίνεται.Προσομοιώνει αν θυμάμαι καλά τα v847 και v848 της VOX. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikos17m Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 οκ το πιο πιθανων ειναι να την αγορασω την θελω πιο πολυ για τα εφφε.Μπορω να τα χρησιμοποιω χωρις να λειτουργουν οι προσωμειωσεις των ενισχυτων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 http://www.korguksupport.co.uk/page.cfm?pageid=580 Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Πάρε το manual από εδώ: http://music.manualsonline.com/manuals/mfg/korg/ax3000g.html Θα σου λύσει σίγουρα πολλές απορίες :) (ωχ, με πρόλαβε στο τσακ ο audiokostas) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
raindog Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 οκ το πιο πιθανων ειναι να την αγορασω την θελω πιο πολυ για τα εφφε.Μπορω να τα χρησιμοποιω χωρις να λειτουργουν οι προσωμειωσεις των ενισχυτων? Μάλλον εννοείς τις προσομοιώσεις καμπινών, τις οποίες βεβαίως μπορείς να τις απενεργοποιείς. Οι "προσομοιώσεις" ενισχυτών (amp models) βρίσκονται στο DRIVE/AMP Section, είναι δηλαδή κι αυτές εφέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση