solega Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Πεθαινει ο παππους σου λοιπον (μακρια απο δω) και πας στο σπιτι του μετα απο καιρο και ψαχνοντας την παλια αποθηκη του ξαφνικα πεφτεις πανω σε ενα παλιο σεντουκι.Το ανοιγεις και μεσα βλεπεις μια σκονισμενη παλια καφε θηκη...τα υπολοιπα στο βιντεο 1959=275$ 2009=400,000$ 2015=1,000,000$ 16000 φτιαχτηκαν περιπου, αρκετες εκατονταδες απο δαυτες αγνοουνται.μηπως να ψαξω την αποθηκη μπας και παραεπεσε καμια???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 αυτα ειναι RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Έτσι θα κάνω εγώ με τη δικιά μου, για τα δισέγγονά μου...όταν σας το λέω, με κοροϊδεύετε... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 να ειχε ξερω γω ο παππους καταστημα με κιθαρες back in the 50's και να του εμειναν στοκ δυο τετοιες ας πουμε....πω πω οταν δεν εχει δουλεια στο γραφειο ολο τετοια σκεφτομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 http://www.maverick-music.com/scripts/vintage-guitars.asp?idproduct=1916 οποιος προλαβει σε τιμη ξεφτιλα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 16000 φτιαχτηκαν περιπου, αρκετες εκατονταδες απο δαυτες αγνοουνται.μηπως να ψαξω την αποθηκη μπας και παραεπεσε καμια???? 1.600 ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 +100 εκανα λαθος στα μηδενικα sorry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Γνωστές οι ιστορίες με τις 59ers... η πρώτη που λένε ότι θα ξεπεράσει το 1 εκ. δολλάρια είναι η Keithburst που είδατε στο προηγούμενο βίντεο. Πληροφοριακά πάντως, τις υψηλότερες τιμές στην βίντατζ αγορά δεν τις έχουν οι 59ers LP αλλά οι strats όπως εκείνη του Κλάπτον ή αυτή: http://www.noiz.gr/index.php?topic=155972.msg198371#msg198371 Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oselifer Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 http://www.maverick-music.com/scripts/vintage-guitars.asp?idproduct=1916 οποιος προλαβει σε τιμη ξεφτιλα.... Ξέρεις άμα μπορεί να τη στείλε σα gift για να γλιτώσουμε το τελωνείο; ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vintager Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Μάλον είμαι εκτός κλίματος αλλά είμαι ο μόνος που βλέπεω ένα κομμάτι ξύλο με 6 χορδές; Μάλον ναι. :) Όχι οτι θα με πειραζαν 400 χιλιαρικα αλλά ζω και χωρις αυτά! :P Και οι Les Paul θα ουρλιάζουν στο φεγγαρόφωτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση