doubletrouble Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 http://www.marksguitars.com/2%20guitar_room.htm Τι λετε ρε... :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Σκέψου τι πίκρα θα φάνε οι κλέφτες όταν συνειδητοποιήσουν ότι όλες οι κιθάρες είναι αριστερόχειρες... ;D ;D ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Ειδικά εσυ Ηλία άλλο έπρεπε να σχολιάσεις πρώτο... http://www.marksguitars.com/3%20wedding%20guitar%20etc.htm ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Πωω!! Αν μου το διναν οπως ειναι ολο το δωματιο ψηνομουν να μαθω με το αριστερο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Ειδικά εσυ Ηλία άλλο έπρεπε να σχολιάσεις πρώτο... http://www.marksguitars.com/3%20wedding%20guitar%20etc.htm ;D ;D ;D Μεγαλεία ;D Εγώ (μετά το γλέντι) την έβγαλα με μια ψωρο-Epiphone ακουστική ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Μεγαλεία ;D Εγώ (μετά το γλέντι) την έβγαλα με μια ψωρο-Epiphone ακουστική ;D Βρε γαμπρilicious...η νύφη που είναι; Φορτώνει την πιστωτική σε αντίποινα; ;D ;D :D :P 8) τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Κάτω δεξιά στη photo... ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Ααααααχ βααααααχ τι καλά που δεν ξέρω κιθάρα. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Κάτω δεξιά στη photo... ;D Στραβωμάρα... 8) Ααααααχ βααααααχ τι καλά που δεν ξέρω κιθάρα. Είπαμε: ΠΑΝΚ DIY. 8) τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 τι δουλεια μπορει να κανει ο τυπος ρε παιδια???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση