Χάρης Ο Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Δεν σε καταλαβαινω. ??? Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
miglis-mrc Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 το εχω 3 μερες ειναι ολοκαινουριο προχθες το αναψα δευτερη φορα..εμενα προσοπικα ποτε δεν μοθ διαβασε δισκετα απο τιν στιγμη που το πηρα κολλαει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Συγγνωμη, αλλα τι δισκετες του βαζεις; Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
miglis-mrc Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 τις δικες του...ουτε αυτην που ειχε της γιαμαχα διαβαζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
miglis-mrc Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 ααααααααα κατι αλλο εχει τελιωσει η μπαταρια ..παιζει ρολο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Καλα ειναι ....ολοκαινουργιο και τελειωσε η μπαταρια του; Εγω το εχω πανω απο 17 χρονια και η μπαταρια του δεν μου εχει κανει προβλημα.(φτου μη το ματιασω κιολας). Λογικα αν τα εχει παιξει η μπαταρια δεν πρεπει να σου κραταει κανενα ηχο, μονο τα presents. Οποτε φανταζομαι οταν παει να φορτωσει κατι, που θα το αποθηκευσει αν δεν παιζει η μπαταρια του; Οποτε δεν το φορτωνει.Λεω εγω τωρα.Αυτο υποψιαζομαι. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
miglis-mrc Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 κατι αλλο ...υπαρχει αλλος τροπος να περασω ηχους μεσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Μα αυτο σου εξηγαω. Και να τους περασεις μεσα πως θα τους κρατησει;Με τι μπαταρια; Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
miglis-mrc Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 σε περιπτοση που αλλα3ω μπαταρια και φταει το φλοπι...υπαρχει αλλος τροπος να περαστουν αρχεια μεσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Εγω προσωπικα δεν ξερω,αλλα διαβασε εδω: http://www.noiz.gr/index.php?topic=163974.msg271972#msg271972 Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση