mustafank Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους τους συνforumίτες..Ψάχνοντας τη μουσική,γενικότερα,κατάλαβα πως ο ήχος που ψάχνω,εκφράζεται καλύτερα μέσω μιας tele.Το ερώτημα που βασανίζει,όμως, την σκέψη μου είναι πως με budget γύρω στα 800 ευρώ να αγοράσω μια fender ή οι custom κιθάρες του NS workshop είναι σαφώς καλύτερα όργανα σε αυτήν την οικονομική κλίμακα; Να τονίσω πως δε με ενδιαφέρει η αγορά μεταχειρισμένου στη δεδομένη στιγμή.. https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Εγω θα πηγαινα σε custom made κιθαρα δεδομενου ομως οτι θα ειχα καταληξει με ακριβεια στα specs που θα ηθελα να εχει. Ειναι πιο ιδιαιτερο και πιο προσωπικο το εγχειρημα ετσι κατα τη γνωμη μου. Και απο τον Ντουκα στα Γιαννενα η ποιοτητα ειναι εγγυημενη :) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 http://cgi.ebay.co.uk/NEW-Fender-Japan-52-SPL-TELECASTER-OWB-ASH-Humbucker_W0QQitemZ150388384705QQcmdZViewItemQQptZGuitar?hash=item2303d8a3c1#ht_8620wt_1161 Δοκιμασε αφοβα... http://cgi.ebay.co.uk/NEW-Fender-Japan-52-RIS-TELECASTER-OWB-ASH-TEXAS-PU_W0QQitemZ170406173829QQcmdZViewItemQQptZGuitar?hash=item27acffdc85#ht_7832wt_1161 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mesimeriaris Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Εγω θα πηγαινα σε custom made κιθαρα δεδομενου ομως οτι θα ειχα καταληξει με ακριβεια στα specs που θα ηθελα να εχει. Ειναι πιο ιδιαιτερο και πιο προσωπικο το εγχειρημα ετσι κατα τη γνωμη μου. Και απο τον Ντουκα στα Γιαννενα η ποιοτητα ειναι εγγυημενη :) +1.Μονο αν εχεις συγκεκριμενο στο μυαλο σου + αλλο 1.Ο Ντουκας κανει παρα πολυ καλη δουλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Επειδή τελευταία έχω αναλάβει να ηχογραφώ/βιντεοσκοπώ μερικά videoclips για τις partscasters του Σταύρου Ντούκα, μπορώ να σου πω ότι όλες οι tele* που έχω παίξει ήταν πραγματικά ΠΟΛΥ καλές και επιπέδου τουλάχιστον αμερικάνικης Fender (και καλύτερες). Η αγαπημένη μου δε, ήταν αυτή: *Προφανώς και οι strat ήταν πολύ καλές, απλά αναφέρω τις tele, μιας και για τέτοια ενδιαφέρεσαι ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 για τις partscasters του Σταύρου Ντούκα,.. Nα ρωτήσω κάτι, επειδή έχω ακούσει γενικά καλά λόγια για τον Κο Ντούκα. Ο μάστορας δεν κατασκευάζει σώματα, μπράτσα κλπ αλλά συναρμολογεί και σετάρει partscasters. Έχω καταλάβει σωστά? Επίσης τις πέρνει έτοιμες βαμένες ή τις βάφει στα Γιάννενα? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Τα παντα εξαρτωνται απο το αν θες/δεν θες καποια στιγμη να την μεταπωλησεις,αν ΘΕΣ να την μεταπωλησεις παρε Φεντερ αν ΔΕΝ θες (μια και ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να την πουλησεις περισσοτερο απο το 50% της αξιας της) παρε/φτιαξε Partscaster (αφου βεβαια κατασταλαξεις σε αυτο που θελεις) Να τονίσω πως δε με ενδιαφέρει η αγορά μεταχειρισμένου στη δεδομένη στιγμή.. ΤΕΡΑΣΤΙΟ λαθος το να αποφευγεις τις "μεταχειρισμενες" κιθαρες,χανεις μεγαλες ευκαιριες ετσι,προσωπικα και υστερα απο....30 χρονια ενασχολησης με το αθλημα αποφευγω τις ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ κιθαρες πλεον.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Nα ρωτήσω κάτι, επειδή έχω ακούσει γενικά καλά λόγια για τον Κο Ντούκα. Ο μάστορας δεν κατασκευάζει σώματα, μπράτσα κλπ αλλά συναρμολογεί και σετάρει partscasters. Έχω καταλάβει σωστά? Επίσης τις πέρνει έτοιμες βαμένες ή τις βάφει στα Γιάννενα? Ναι προκειται για partcaster ουσιαστικα. Αναλαμβανει ομως και τυχον μετατροπες οπως σκαψιματα κλπ. Οσο για τις βαφες, υπαρχουν ετοιμα βαμενα σωματα αλλα εχω δει και καποια σωματα που τα εχει βαψει ο ιδιος. Επισης καποια σωματα (απο rosewood πχ) δε ξερω αν τα προμηθευεται απο εξω ή αν τα φτιαχνει ο ιδιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Nα ρωτήσω κάτι, επειδή έχω ακούσει γενικά καλά λόγια για τον Κο Ντούκα. Ο μάστορας δεν κατασκευάζει σώματα, μπράτσα κλπ αλλά συναρμολογεί και σετάρει partscasters. Έχω καταλάβει σωστά? Επίσης τις πέρνει έτοιμες βαμένες ή τις βάφει στα Γιάννενα? Δεν κατασκευάζει ο ίδιος αλλά σε συγκεκριμένες παραγγελίες κάνει custom δουλειές (ρουταρίσματα για μαγνήτες, special pickguards κλπ). Επίσης, ανάλογα με την παραγγελία, βάφει και σώματα. Πχ δες αυτή την tele: και αυτή την strat: οι βαφές είναι δικές του. www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Και εξαιρετικες βαφες μαλιστα ( εχω παιξει και με τα 2 οργανα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση