RayDTutto Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2009 ...βρίσκει τρόπο When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2009 To μπαλονι ειναι απλα ιδιοφυες. Kudos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2009 Επιτέλους !! Ενας μπασίστας που παίζει με πένα και δάχτυλα. Ταυτοχρόνως. Σε άταστο. Short scale παρακαλώ. Απλά καταπληκτικό το βιντεάκι. Ή μάλλον οι τύποι. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2009 ΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩ! Θενξ για το λινκ mscmkr! Appreciate it! :) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2009 Έλα ρε θεοί!! ;D Δέστε εδώ πως το έφτιαξε το μπάσο... Αν καταλάβει κανείς ας μου πει κ εμένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2009 Εμπνευσμένο πραγματικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
makispoll Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2009 Έλα ρε θεοί!! ;D Δέστε εδώ πως το έφτιαξε το μπάσο... Αν καταλάβει κανείς ας μου πει κ εμένα... Αυτο ρε συ ειναι πιο δυσκολο και απο το να φτιαξεις κανονικο μπασσο.... ;D Τι να πω, καθε τοσο μπορει να ανακαλυπτεις καινουργιους παιχτες στο οργανο που παιζεις και να καταλαβαινεις πως η μουσικη δεν εχει ορια, βλεπεις ομως και μουσικους με μπαλονια, τον αλλο που επαιζε κιθαρα με το στομα κτλ κτλ και πραγματικα σε αφηνουν μ-λ-κ-!!Απιστευτα πραματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2009 :o :o :o What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2009 Καταπληκτικό!!! Αλλα αν δεν ξέρεις balloon twisting για να το φτιάξεις πρέπει να χαλάσεις τρεις σακούλες μπαλόνια. Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Εμπνευση Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση