Serviani Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 ..και σου μιαλει καποιος που εχει δοκιμασει 5 μαγνητες bridge για την ibanez του και ευτυχως πετυχε ο 5ος....γιατι ακομα θα αλλαζα..... Αν είναι αυτός που νομίζω χαίρομαι που σου πέτυχε η αλλαγή. Συμπαθάτε με για το off topic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Αν είναι αυτός που νομίζω χαίρομαι που σου πέτυχε η αλλαγή. για πες μου ποιον φανταζεσαι να σου πω εαν ειναι αυτος.......αλλα μιλαμε για πολυ σπαστικο ξυλο αυτο το mahogany των ibanez.....μα πολυ δυστροπο >:( RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Serviani Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 για πες μου ποιον φανταζεσαι να σου πω εαν ειναι αυτος.......αλλα μιλαμε για πολυ σπαστικο ξυλο αυτο το mahogany των ibanez.....μα πολυ δυστροπο >:( Μια χαρά ξύλο είναι το mahogany βρε συ...απο μαόνι είναι! :D Τι έκανες και άλλη αλλαγή; υπέθεσα ότι σου ταίριαξε ο Tone Zone που σου έδωσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Μια χαρά ξύλο είναι το mahogany βρε συ...απο μαόνι είναι! :D Τι έκανες και άλλη αλλαγή; υπέθεσα ότι σου ταίριαξε ο Tone Zone που σου έδωσα. οχι ρε συ μην ανησυχεις ο tone zone ειναι....ταιριαξε εξαιρετικα να εισαι καλα........οσο για το mahogany εχω τις δαιφωνιες μου σε αυτο...μπορει να εχει τυχει στην δικη μου....τι να πω....?ειχες δικιο σε αυτα που ελεγες.....να εισαι καλα....... ;) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yohan Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2009 Παίδες ποιός απο τους 2 προτεινόμενους είναι οτι πρέπει για σφυριχτές? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2009 Ο 81 Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2009 Κάτι σαν τον dimebacker το έχεις σκεφτεί? LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση