Προς το περιεχόμενο

Ο Έλληνας και το τσιγάρο...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Άσε που αν ξεκινήσει αυτή η ιστορία δεν υπάρχει τελειωμός παρά μόνο αν υπάρξει λεκτικός ή/και σωματικός διαπληκτισμός.

Yannis37?....πλάκα κάνεις έτσι?

www.sonicspace.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 404
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Τα εννοείς αυτά ή απλώς φλαμάρεις;

Ανησυχώ όταν βλέπω τέτοιες επικίνδυνες απόψεις χωρίς φατσούλες που να προειδοποιούν για χιούμορ.

δεν εβαλα καμια φατσουλα γιατι το εννοω

λεω αυτο που οι περισσοτεροι δεν το λένε και απλά το κάνουν. εγω το λέω κιολας.

τα προηγούμενα χρονια ποσοι σκεφτοντουσαν τους διπλανους τους και καπνιζανε? τοτε δηλαδι δεν γινοταν το κακό?

επρεπε να ερθει ο καθε μ@@@@κας πολιτικος και να σου βάλει(οχι εσενα) εναν νομο για να το καταλάβεις

εγω το λέω κιολας.

HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103

Συγνώμη ρε παιδιά, πότε υποβαθμίσαμε την νομοθεσία σε άποψη και δεν το πήρα χαμπάρι. Όχι τίποτε άλλο, χαλβαδιάζω μια τράπεζα τις τελευταίες μέρες και λέω να κάνω ένα ριφιφι έτσι από άποψη.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Δηλαδή ..όπου νόμος και καταπάτηση? για εκεί το πάμε?...μας προβληματίζει το κάπνισμα και φτάνουμε μέχρι την ολική αυθαιρέσια?...κατα τα άλλα μένουμε σε πολυκατόικίες/γειτονιές/βίλες,σπίτια,....,είμαστε κοινωνικά όντα,επικοινωνιακά και σεβόμαστε τον συνάνθρωπο μας...

www.sonicspace.gr

α.....σπουδάζουμε κιολας,,,εργαζόμαστε..αναπτύσσουμε το πνεύμα και την λογική....

που και που γράφουμε και Μουσική = Τέχνη = Ωραίο = Αρμονικό

www.sonicspace.gr

μου φαινεται οτι κρυβομαστε πισω απ το δαχτυλο μας ρε παιδιά.

ξαφνικά ξυπνησα σε μια Ελάδα του 2050????

πρεπει να ερθει ο νομος για να κάνεις κατι?

Να πω γενικα οτι ειμαι ανθρωπος που δεν θα κατσω να πολυασχοληθω αν με ενοχλει κατι...απλά θα φύγω, αλλά ολα αυτα τα χρονια που καπνιζα διπλα σε μη καπνιζοντες ειμουν οκ επειδη δεν υπήρχε νομος?

Ο Έλληνας θεωρεί οτιδήποτε τον περιβάλει τσιφλίκι του. Γι' αυτό οδηγεί έτσι, γι' αυτό συμπεριφέρεται στην ουρά έτσι, γι' αυτό δεν δίνει δεκάρα για τον δίπλα, γι' αυτό έχει πάντα δίκιο όταν ζητάει κάτι (μιας που είναι δικαιωματικά δικά του), γι' αυτό,...,γι' αυτό,...

Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Ελλάδα είναι ο Έλληνας.

Να πω γενικα οτι ειμαι ανθρωπος που δεν θα κατσω να πολυασχοληθω αν με ενοχλει κατι...απλά θα φύγω,

Και αν δεν θέλω να φύγω?

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

εγω το λέω κιολας.

Ε, τότε εντάξει. Δικαιώνεσαι.

Και αφού υπάρχει προηγούμενο πολυετίας, μάλλον υποχρεούσαι.

Και αφού είναι a priori συλλήβδην οι εκλεγμένοι πολιτικοί άρχοντες μ@λ@κες, επιβάλλεται να το επιβάλλεις.

Δεν το συζητάμε.

Αλλίμονο.

Για ξύλο είμαστε τώρα;

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

μου φαινεται οτι κρυβομαστε πισω απ το δαχτυλο μας ρε παιδιά.

ξαφνικά ξυπνησα σε μια Ελάδα του 2050????

πρεπει να ερθει ο νομος για να κάνεις κατι?

Να πω γενικα οτι ειμαι ανθρωπος που δεν θα κατσω να πολυασχοληθω αν με ενοχλει κατι...απλά θα φύγω, αλλά ολα αυτα τα χρονια που καπνιζα διπλα σε μη καπνιζοντες ειμουν οκ επειδη δεν υπήρχε νομος?

Γύρνα αντίστροφα το νόμισμα...μάλλον δεν στην ''έλεγαν'' οι δίπλα σου,γιατί δεν είχαν επιχείρημα εκτος απο την προσβολή της υγείας τους.Πλεόν είναι και νομοθετικά καλυμένοι.

Και ναι φίλε μου..στην Ελλαδα θέλει ****δάχτυλο ο Έλληνας δυστυχώς.

ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΠΟΛΛΆ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΤΟΥ 2050.

www.sonicspace.gr

μακάρι να σωθει η Ελλάδα απ την απουσια των καπνιστων στους χωρους διασκέδασης..

τι να κάνουμε....θα παμε αλλού ;)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου