evris Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΝΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΡΟΝΟ. ΕΙΜΑΙ 238 ΚΙΛΑ ΑΠΟ 50. ΚΟΝΤΥΝΑ ΠΟΛΥ. ΚΑΙ ΓΕΡΑΣΑ. ΞΥΠΝΑΩ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ ΣΑ ΜΩΡΟ. ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΛΙΓΑ ΣΚΑΛΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΠΡΙΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΧΑΝΙΑΖΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ. ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ ΠΙΑ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΙΘΑΡΩΝ. ΠΡΙΝ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΥΛ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΣΕΙ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΞΕΚΛΕΒΩ ΛΙΓΗ ΜΥΡΩΔΙΑ. ΚΑΙ ΑΠΟΧΟΡΟ ΚΙΟΛΑΣ. My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Πραγματικά χλίβομαι για την περίπτωσή σου evris...έχω NOS καπνό από τα discontinued "Άρωμα Παπαστράτος" σε φιάλες των 10 λίτρων. Στείλε πμ σε ποιό παγκάκι στην Ομόνοια βρίσκεσαι να στα στείλω με ΕΛΤΑ και όχι κούριερ. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Πραγματικά χλίβομαι για την περίπτωσή σου evris...έχω NOS καπνό από τα discontinued "Άρωμα Παπαστράτος" σε φιάλες των 10 λίτρων. Στείλε πμ σε ποιό παγκάκι στην Ομόνοια βρίσκεσαι να στα στείλω με ΕΛΤΑ και όχι κούριερ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΓΩ ΚΟΛΛΑΩ ΤΑ ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΜΑΖΩΞΕΙΣ, ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ. My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΓΩ ΚΟΛΛΑΩ ΤΑ ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΜΑΖΩΞΕΙΣ, ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ. Ας βοηθήσωμεν όπως μπορούμε τον καημένο evris... Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Eίμαι 22 και καπνίζω απο τα 15. Καπνίζω ένα πακέτο την ημέρα. Στο noiz night ήπια 5 μπύρες και κάπνισα 10 τσιγάρα. Κατά την παρακολούθηση αυτού του thread ήπια 2 φλυτζάνια καφέ και κάπνισα 6 τσιγάρα. Μήπως φέρετε και εσείς κάποιο μερίδιο ευθύνης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Μπίχλα κάνε μια καταγγελία στον έβρι. Νομίζω ότι φταίει προσωπικά για την κατάστασή σου. (καλά ρε κόψε κάτι κρίμα είναι!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Μήπως φέρετε και εσείς κάποιο μερίδιο ευθύνης? to Noiz είναι επικίνδυνο και για την υγεία και για την τσέπη μας...ξέρεις τι λεφτά έχω χαλάσει από τότε που τους γνώρισα? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Tι ν τουτο ρε Sats? Ειμαι καφρος και δεν ξερω :) Ηλεκτρονικό τσιγάρο που χρησημοποιείτε απο αυτούς που θέλουν να καπνίζουν σε χώρους μη καπνιστών (και όχι μόνο, δημόσιες υπηρεσίες, κλειστούς δημόσιους χώρους, ακόμα και αεροπλάνα) αφού ο καπνός του δεν έχει καμία βλαβερή ουσία. Γι'αυτόν που το καπνίζει περιέχει μόνο νικοτίνη στην ποσότητα που αυτός επιθυμεί (ανάλογα το φίλτρο) και επίσης χρησημοιποιείτε σταδιακά και μόνο όταν αυτός θέλει να πάρει μία "τζούρα", αφού είναι ηλεκτρονικό και ενεργοποιείτε μόνο όταν ρουφάς. Για την αιθητική του είναι άψογη, πανομοιότυπο με ένα κανονικό τσιγάρο και μάλιστα ανάβει μπροστά όταν ρουφάς. Για όσους ενδιαφέρονται, πωλείται σε φαρμακία, μαγαζία με είδη καπνιστών και έχω βρεί και ένα Ελληνικό site http://www.nobacco.gr/ σ.σ: Το κόστος αγοράς παίζει απο 65-110€ και τα φίλτρα του στοιχίζουν λιγότερο απο το κανονικό τσιγάρο σε ποσοστό μέχρι και 60% Υγεία & Οικονομία. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Και ας μην ξεχνάμε οτι υπάρχει και το e-cigarete που έχει πολλά καλά και σύντομα θα αρχίσω να το χρησημοποιώ για πάρα πολλούς λόγους. Εγώ θα περιμένω να βγάλει η Apple το i-Cigarette. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Εγώ θα περιμένω να βγάλει η Apple το i-Cigarette. Δεν νομίζω να αργήσει. Προς το παρόν μπορούν αρκεστούν οι Apple Fun στο Apple Flavor ;D ;D http://www.notobac.com/apple-elite-disposable-electronic-cigarette-in-apple-flavour-e-cig-pr-7.html Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση