STUDIOM13 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2005 Παιδιά ανοίξτε τώρα TV στον ALPHA. Έχει μια ενδιαφέρουσα εκπομπή για την ιστορία του ελληνικού rock 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STUDIOM13 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2005 Λίγο αργά το είδα ελπίζω να πρόλαβε κανένας. :roll: Την άλλη βδομάδα έχει την συνέχεια. Η εκπομπή είναι η ''μηχανή του χρόνου'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2005 ρε μαγκες δεν κανουμε καμια εκπομπη να δοκιμαζουμε live πεταλια ενυσχητες κιθαρες και να κανουμε συζητηση? υ.γ μπας και μαθει και η θεια μου τι ειναι 'μπουτικ'! :wink: :!: noiz tv www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2005 Και πώς θα μπορούσε να γίνει αυτό? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2005 Μέσα! Αναλαμβάνω ρόλο Μαμαλάκη,έχω 1.90 μπόϊ αλλά έχουμε το ίδιο πλάτος... :D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alkias Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2005 Εγώ θα λέω τα ζώδια :lol: τύχη ευνοεί τους τολμηρούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
arpegios Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2005 ρε γαμώτο, σκεφτείτε πάντως οτι εδώ ο Λιάκο έχει εκπομπή σε 3 κανάλια πόσες ώρες την ημέρα, (και εντάξει τώρα βγάζει λεφτά με τη σέσουλα, στην αρχή όμως?) και μια μουσική εκπομπή έστω σε ένα κανάλι της πλάκας, έστω πρόχειρη, δεν υπάρχει... Νομίζω οτι και το χαριν ευφωνίας που υπήρχε δεν γυρίζεται πια, ή κάνω λάθος? leep is a symptom of caffeine deprivation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2005 Εγώ θα λέω τα ζώδια :lol: Εγώ δέχομαι να κάνω τον αμπιγιέρ στα μοντέλα που θα παρουσιάζουν τη μόδα... :D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2005 Ναι κάνουμε ΄24ωρη εκπομπή με μουσικά θέματα, δοκιμές, παρουσιάσεις , εξωτερικά ρεπορτάζ, ντοκιμαντέρ, καλεσμένους, και στην πρωινή ζώνη μία εκπομπή 2ωρη για τα προβλήματα του μουσικού, π.χ. θα παίρνει ο παθών τηλέφωνο στο πάνελ και θα λέει από κάτω η λεζάντα: Είμαι πληκτράς και ο ντράμερ με απάτησε με τον μπασίστα που είχαμε σχέση, και κάναν και άλλο γκρούπ. :lol: :lol: Δεν χάνουμε τίποτα να το δοκιμάζαμε σε ένα μικρό κανάλι έστω και πιλοτικά. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ESP1982 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2005 Εγώ δέχομαι να κάνω τον αμπιγιέρ στα μοντέλα που θα παρουσιάζουν τη μόδα... :D εγω θα τα βλεπω να ντυνονται...(και να γδυνονται εννοειται...) και μετα θα τις πηγαινω...για καφε :lol: :lol: :lol: αντε...θα παρω την...σκληρη δουλεια :P :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση