om Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Να και το δικό μου... Θελει ενα γυαλισματακι αλλα κ ετσι κουκλα 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KERMITT Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 ξεχασα να βαλω και το δικο μου το αλλο :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Κούκλες είναι ρε παιδιά, φτού. Σα να βλέπω ημερολόγιο της Pirelli είναι. Μια ερώτηση απλώς. Δεν σας λείπει (οπτικά περισσότερο υποθέτω) ένας μαγνήτης (έστω και μονός) λίγο πιό κοντά στο μπράτσο; Το ζητάει το μάτι μου. Αλλά παραμένουν κούκλες. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Να και το δικό μου... Θελει ενα γυαλισματακι αλλα κ ετσι κουκλα 8) Σε ομορφιά τρώει για πρωινό των υπολοίπων ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Υποκειμενικό.... ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
om Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Audiocostas αυτο που λες ειναι το αγαπημενο μου setup... Διπλος κατω κ μονος στο neck. Aυτο φαντασου ειναι το "workhorse" μπασο μου http://www.warwick.de/modules/produkte/produkt.php?katID=14488&cl=EN Ομως ειναι ωραιο να εχεις κ διαφορετικα μπασα με διαφορετικο ηχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Ααααααυτό μάλιστα. Με 32 scale και P-bass κόψιμο ........ή έστω MusicMan ή και Rick.... ;D (τι να κάνουμε ρε παιδιά, ψυχώσεις είναι αυτές). Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε όλοι. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tthawth Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Διαλέχτε το καλύτερο :Ρ http://www.facebook.com/fourlt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Ψηφίζω 1ο του bassmike με το natural, Θα έβαζα του fleamail αν δεν είχε αυτοκόλλητο αλλαντικα Θράκης. έλεος. Το άταστο μετά. Om στη συνέχεια, Τελευταίο του Παναγιώτη γιατί με τα 5χορδα πλέον θα χωρίσω. Δε γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NoIzY Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 1o το πορτοκαλί!!! Με μικρή διαφορά έρχεται το natural χρωματάκι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση