whiteNoise Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2005 αυτά τα κάνουν σχολιαρόπαιδα σαν και εσένα (δυστυχώς φέρεσαι έτσι ενώ αν θυμάμαι καλά είσαι αρκετά μεγάλος.. δυστυχώς και πάλι) εχεις δικιο ας σταματατισει εδω, δεν θα σε κάνω άνθρωπο εγώ εξαλλου. its your life!! προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2005 Peace brothers! Peace! Music Unite not devide :) In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dienekes Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2005 Peace brothers! Peace! Music Unite not devide :) :lol: :lol: :lol: OK, τώρα που ηρεμήσαμε ας επανέλθουμε σ'αυτό το "χαζό" θέμα. Θυμάμαι παλιότερα κάποια post με μάλλον δυσάρεστες εμπειρίες με το Boxy. Πέραν της εξυπηρέτησης, κλπ, θεωρεί κάποιος ότι υπάρχει περίπτωση απάτης; Μου φαίνεται πολύ τραβηγμένο, για ένα τόσο μεγάλο μαγαζί; :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2005 OK' date=' τώρα που ηρεμήσαμε ας επανέλθουμε σ'αυτό το "χαζό" θέμα. [/quote'] Πω πω πνεύμα…ανατριχιάσαμε!! προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dienekes Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2005 OK' date=' τώρα που ηρεμήσαμε ας επανέλθουμε σ'αυτό το "χαζό" θέμα. [/quote'] Πω πω πνεύμα…ανατριχιάσαμε!! :roll: :roll: :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση