The Genius Loci Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2009 ναι αλλα τα εχει αναγκη για για να αποδείξει την αξία του στα λουκανικαδικα της παραλιακης... ;D Χαχαχαχα, σωστό. :D Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2009 ναι αλλα τα εχει αναγκη για για να αποδείξει την αξία του στα λουκανικαδικα της παραλιακης... ;D Aυτό απαντάει και στην αρχική ερώτηση του θέματος. Μπράβο ρε Superfunk είσαι σύντομος και περιεκτικός....είσαι ο Rehagel του Noiz!!!!!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2009 ....και ως γνωστον η εξελιξη εχει ως εξης..... σουζα το Μαντακι ...μπαινει το @#$^@#^ακι....τρωει παραλιακο λουκανικακι μετα απο το ποζεραδικο μπαρακι...και εαν δεν προκειται για καληνυχτακια...και ξανα προς την δοξα τραβα ..... https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2009 Καλύτερα χωρίς logo. Έχει μια essence μυστηρίου το θέμα...π.χ μοιάζει με fender, ακούγεται σαν fender αλλά δεν είναι fender. Τι είναι; Επίσης, οι φτηνές κιθάρες είναι καλύτερες. Γιατί με τα φράγκα που σου μένουν αγοράζεις δυο κασάκια μπύρες, ρίχνεις και δυο λουκάνικα στη θράκα και να δεις μετά πώς φτιάχνεις ήχο. Αμ πως. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sottos Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2009 Καλύτερα χωρίς logo. Έχει μια essence μυστηρίου το θέμα...π.χ μοιάζει με fender, ακούγεται σαν fender αλλά δεν είναι fender. Τι είναι; Επίσης, οι φτηνές κιθάρες είναι καλύτερες. Γιατί με τα φράγκα που σου μένουν αγοράζεις δυο κασάκια μπύρες, ρίχνεις και δυο λουκάνικα στη θράκα και να δεις μετά πώς φτιάχνεις ήχο. Αμ πως. ;D Συμφωνώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2009 Σε μια πιο σοβαρή... νότα τώρα, από το να δώσει κάποιος 1500 ευρώ για κιθάρα π.χ, καλύτερα να δώσει, ξέρω γω, χίλια και τα υπόλοιπα να πάνε σε κανά ιδιαίτερο μαθηματάκι. Εκεί να δεις βελτίωση... (μιλάω για μη φτασμένους κιθαρίστες πάντα και ψιλοαρχαρουά σαν κι' εμένα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2009 @sottos: Eλπίζω να οσμίστηκες την υφέρπουσα ειρωνία μου 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sottos Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2009 Ακόμη καλύτερα να δώσει 300 ευρώ, να πάρει μια κούκλα LP από Κορέα και να βγάλει τα υπόλοιπα 1200 από ιδιαίτερα.... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JollyJokker Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 και γιατί να δώσεις 2500 euro για μία Gibson και να μη δώσεις 2500 ευρω σε 40 Harley Benton να έχεις να σπας και να καις στα live a la Jimi? Εγώ προτιμώ το 2ο. Και θα έχω και κιθαρόνια για διαφορετικά κουρδίζματα, θα τα graffitάρω όπως θέλω κτλ Πέρα της πλάκας, η τιμή της κιθάρας δεν είναι ανάλογη της αξίας. Μία Gibson LP Standard δεν είναι 50 φορές καλύτερη από μία HB. Εϊναι 4 φορες? 5? 10? Όπως και να το κάνουμε, οι τιμές αυτές δεν δικαιολογούνται. Όπως ειπώθηκε και πρίν το headstock και την ιστορία πληρώνουμε (τo ίδιο ισχύει και σε ενισχυτές/καμπίνες). Gimme Kramers! More Kramers!!! I WANT THEM ALL!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση