Tthawth Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2009 Μισό λεπτό. Έρχομαι κι εγω! http://www.facebook.com/fourlt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fuZZed Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2009 Εγω παντως εξακολουθω να μην εχω πειστει καθολου για τις ικανοτητες του εν λογω κυριου, κ μαλιστα βλεπω μια ταση απ τους υπερμαχους του να "βγαζουν απ τη μυγα ξιγκι" μπας κ τον εκτιμησει κ κανενας αλλος... Ειναι λυπηρο σε ενα μουσικο σαιτ να ασχολουμαστε με <<τριχες>> του πενταγραμμου, κ να μην εμβαθυνουμε σε αλλα αντικειμενικα σοβαροτερα θεματα. Γιατρός!!! Τι γιατρός?? Μετεωρολόγος..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Bullfrog Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2009 Νομίζω πως δεν θα έπρεπε να κριθεί σα μουσικός από τη συμμετοχή του σ ένα τηλεοπτικό σόου, ό,τι και αν σημαίνει αυτό! Είναι απλά μια εκπομπή που έχει σα πρώτο σκοπό τη τηλεθέαση και όχι την ανακάλυψη κάποιων ταλέντων (αυτή είναι η πρόφαση). Πάνω σε αυτόν τον κανόνα λειτουργούν όλοι και όλα. Επιλέχτηκαν για να "ανεβάσουν" την παραγωγή. Σκέψου τι θα γινόταν αν στη θέση των τεσσάρων κριτών κάθονταν αριστούχοι του Εθν. Ωδείου με σπουδές στο εξωτερικό κ.λ.π. Τηλεθέαση 0, συμμετοχή μικρή, έσοδα ελάχιστα. Ο Θεοφάνους παίζει σωστά τον ρόλο του κατα τη γνώμη μου. Αν είναι καλός μουσικός... τι να πω... εγώ Motley Crue ακούω ;D Make a married woman laugh and youre halfway there Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2009 Νομίζω πως δεν θα έπρεπε να κριθεί σα μουσικός από τη συμμετοχή του σ ένα τηλεοπτικό σόου, ό,τι και αν σημαίνει αυτό! κανείς εδώ δεν το κάνει αυτό ούτε καν το συζητά ;) απλά κοιτάμε πώς συμπεριφέρεται στην εκπομπή και ψάχνουμε να δούμε αν η αξία του ως μουσικός το δικαιολογεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tthawth Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2009 κανείς εδώ δεν το κάνει αυτό ούτε καν το συζητά ;) απλά κοιτάμε πώς συμπεριφέρεται στην εκπομπή και ψάχνουμε να δούμε αν η αξία του ως μουσικός το δικαιολογεί Έυγε!!! http://www.facebook.com/fourlt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2009 ευχαριστώ φίλε, δεν ήταν ανάγκη... :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPIROSKER Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2009 το ειδα το πρωι το θεμα τελικα ισως να ειναι καλος και να εχει κανει πολλα μερικα να ηταν αψογα στο ειδος αλλα δεν ειναι και θεος σιγουρα στην τελικη στην τελεοραση πανε αυτοι που δεν εχουν κατι να κανουν το διαστημα αυτο φυσικα ειναι και θεμα προβολης για ακου και εσυ τοσο κοσμο και μετα πες μας για το πως θα αντιμετωπισεις τον καθε ενα σιγουρα δεν κρινουν με βαση ταλεντο δεν ειναι ο θεος τελικα απλα ειναι ο γνωστος αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Bullfrog Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2009 κανείς εδώ δεν το κάνει αυτό ούτε καν το συζητά ;) απλά κοιτάμε πώς συμπεριφέρεται στην εκπομπή και ψάχνουμε να δούμε αν η αξία του ως μουσικός το δικαιολογεί Γιατί η συμπεριφορά να υποδηλώνει - εμπεριέχει και μουσική αξία? Πως συμπεριφέρεται ένας σπουδαίος μουσικός? και τελος πάντων πως μετριέται αυτή η αξία? Make a married woman laugh and youre halfway there Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
brougos7 Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2009 Τα πραγματα ειναι πολυ απλα, σαν μουσικος μετραει αγρια, εχει διαπιστευτηρια, ομως η συμπεριφορα του στην ΤΒ ειναι σα κακιασμενη α.....φη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2009 Γιατί η συμπεριφορά να υποδηλώνει - εμπεριέχει και μουσική αξία? Πως συμπεριφέρεται ένας σπουδαίος μουσικός? και τελος πάντων πως μετριέται αυτή η αξία? ε, αυτά ακριβώς γράφουμε εδώ... διάβασε/γράψε... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση