Colargol Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2009 Γειά χαρά σε όλους...! Πως μπορούμε να συνδέσουμε ένα μίκτη στην fast track pro ? Έχει μπροστά (ως γνωστόν) δύο μονοφωνικές εισόδους, αλλά.... stereo line in δεν έχει ;;; Θα εκτιμήσω κάθε βοήθεια...!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fotmos Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2009 Για στέρεο μπορείς να επισημοποιήσεις τις 2 μπροστά μαζί ή τις 2 πίσω. (Θα πρότεινα τις πίσω)!! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Colargol Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2009 Μα.... ποιες πίσω ;;; Αυτό είναι το πρόβλημά μου....!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fotmos Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2009 http://www.long-mcquade.com/files/512/lg_FASTTRACKPRO.jpg Αυτή δεν είναι η κάρτα σου? Αν ναι βάλτα στα 2 inserts πίσω! Αν όχι στείλε μου φοτο να σου πω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Colargol Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2009 ναι αυτή είναι....! Αλλά κάποιος μου είπε να μην τις χρησιμοποιήσω αυτές.... και αναρωτιέμαι γιατί...! Ακυρώνονται οι μπροστά αν χρησιμοποιήσω τις πίσω ; Σε ευχαριστώ πολύ πάντως...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Colargol Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Λοιπόν... πληροφοριακά... Τα δύο πίσω inserts δεν κάνουν για line in...! είναι μόνον για κάποιο μηχανάκι effect ή κάτι τέτοιο...! Τελικώς χρησιμοποίησα τις δύο μπροστά, σύνδεσα πάνω τους την phonic MM1202 και είναι μια χαρά τώρα...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση