g_georgop Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα συμ-φορουμίτες! Θα ήθελα γνώμες - συμβουλές απο τυχόν κατόχους σχετικά με τις θήκες του Thomann (soft cases). Είχε - έχει κανείς ; Αξίζει τον κόπο ή είναι μάπα; Η κιθάρα είναι ηλεκτρoακουστική, η Ibanez AW40 ECE. Σε περίπτωση που αξίζει σκέφτομαι να επενδύσω και για την ηλεκτρική μου, μια Squier Stratocaster. Απόψεις;;; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Γιώργος Τέεεεεελειαα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
raindog Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2009 Έχω την http://www.thomann.de/gr/thomann_gigbag1_egit.htm η οποία είναι μια χαρά για τα λεφτά της. Για τη Squier θα είναι μια χαρά. Για ακουστικές δεν έχω δοκιμάσει Πάντως μην πάρεις τις πιο φτηνές (με 9,80), είναι χάλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
saharaman Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2009 θηκη τομαν για πληκτρα εχει κανεις να μας πει την αποψη του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2009 εχω εγω μια μαλακη που την εχω για ενα καστομ τεραστιο πεταλμπορντ που εχω φτιαξει! μια χαρα ειναι, αλλα δεν ειναι και για πολλα πολλα! δηλαδη δεν προσφερει και καμια ασφαλεια, αλλα για τα χρηματα της ειναι οκ! πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2009 Είχα αυτήν: http://www.thomann.de/gr/thomann_elite_gigbag_electric_guitar.htm Την έδωσα μαζί με μια κιθάρα που πούλησα. Πρόκειται για θαύμασια θήκη, καμμία απολύτως σχέση με τις φόλες που δίνει, για παράδειγμα, η Fender με τις μεξικάνες. ::) Και για να είμαι ειλικρινής, δεν καταλαβαίνω γιατί να είναι μάπα οι θήκες του Thomann (ανεξαρτήτως τιμής, να υποθέσω?). Ότι πληρώνεις παίρνεις, εκτός αν έχει σηματάκι με mojo επάνω. ;) Εξάλλου, όλες στο ίδιο μέρος φτιάχνονται, έχει να κάνει με τις προδιαγραφές το θέμα λοιπόν. Για την ηλεκτρακουστική σου πάρε μια τέτοια: http://www.thomann.de/gr/thomann_elite_gigbag_western.htm και είσαι κομπλέ. ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
klhronomos Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2009 Μιά χαρά είναι οι θήκες. Έχει πάρει ένας φίλος (όχι την πολύ φτηνή, την αμέσως ακριβότερη) και δουλεύει άψογα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Yianniss Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2009 οι θηκες του θωμα ειναι σουπερ!!!! εχω παρει 2 σοφτ και μια χαρντ και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος απο τη ποιοτητα κατασκευης τους σε σχεση με κατι αλλες μαπα θηκες που ειχα αγορασει κατα καιρους και στα ιδια λεφτα.... τις συστηνω ανεπιφυλακτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hitman Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2009 Εγώ έχω πάρει μια softcase για pedalboard. Την είχα πληρώσει γύρω στα 30 ευρώπουλα και είναι μια χαρά. Μόνο το λουράκι ώμου έχει αρχίσει να ψιλοσκίζεται εκεί που είναι ραμμένο (το έχω και λίγο παραφορτωμένο...) αλλά κατά τ'άλλα είναι γερή. Shoot him again. His soul is still dancing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2009 Η του μπάσου μου έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου. ΚΑι πάνω στη μηχανή συνέχεια. Μια χαρά είναι. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ozmo Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2009 +1 και εγω που εχω παρει για το μπασσο μου εχει βγει πολυ καλη. Ασε που τα τοιχωματα της ειναι πιο παχια απο οποιαδηποτε αλλη θηκη που επαιζε στο site του θωμα Αυτη ειναι http://www.thomann.de/gr/thomann_gigbag_ebass_deluxe.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση