Προς το περιεχόμενο

Cubase 5 και ηχοι fxp στο halion one

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδες γεια σας.

εχω αγορασμενο το cubase 5 (education) και συνοδευεται με το halion one.

Εγω εχω καποιους ηχους αποθηκευμενους σε μορφη fxp oi opoioi μου δουλευανε κανονικα οταν ειχα το cubase Sx 3 με εγκατεστημενο το halion 3,1.

Tωρα ομως το halion one δεν φορτωνει τους δικους μου ηχους,

(δειχνει και καλα... οτι τους φορτωνει αλλα δεν εμφανιζεται τιποτα μεσα στη "μηχανη" του halion one)

Eτσι λοιπον, αναγκαστηκα να εγκαταστησω το halion 3,1 μαζι με το "ψευτοκλειδι".

Την ωρα που παω να φορτωσω ηχους απο το halion 3,1,

λεει οτι λειπουν τα αρχεια samplers και μου ζηταει να ψαξει να τα βρει ειτε χειροκινητα ειτε αυτοματα.

Του δινω εντολη και με τις 2 δυνατοτητες αλλα ενω δειχνει οτι φορτωθηκαν, δεν ακουγεται τιποτα!!!

Τελικα θα μπορεσω με καποιο τροπο να φορτωσω τους δικους μου ηχους ρε παιδια?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το να χρησιμοποιείς σπασμένα μοιάζει με κροκόδειλο: Έχεις πολλές δυνατότητες, αλλά γεμίζεις κακά vibes

crocodile-hand.jpg

Αντίθετα, με το νόμιμο software μπορεί να μην τρως τα πάντα  ;D αλλά είσαι ήρεμος σαν μικρό παπάκι

3372237937_f99596fb0b.jpg

Και τώρα μια φωτογραφία από το σύστημά σου:

duck-crocodile.jpg

;D ;D ;) ;D ;D

χαχαχα....εισαι φοβερος!!!

Αλλα απαντηση δυστυχως δεν πηρα....

ξαναρωτω: τους ηχους που εχω σε fxp

θα μπορεσω να τους φορτωσω στο halion one?

Με το Halion onε ΔΕΝ μπορείς αν φορτώσεις τους δικούς σου ήχους... ΜΟΝΟ με το 3,1. Αφού δεν σου δουλεύει κοίτα ξανά τις ρυθμίσεις του. Εγώ τα έχω αυτά και μου λειτουργεί κανονικά.

(Δες αν εχεις επιλέξει το σωστό output στο κανάλι που χρησιμοποιείς!  ;) ;)

Με το Halion onε ΔΕΝ μπορείς αν φορτώσεις τους δικούς σου ήχους... ΜΟΝΟ με το 3,1. Αφού δεν σου δουλεύει κοίτα ξανά τις ρυθμίσεις του. Εγώ τα έχω αυτά και μου λειτουργεί κανονικά.

(Δες αν εχεις επιλέξει το σωστό output στο κανάλι που χρησιμοποιείς!   ;) ;)

δηλαδη εχεις το cubase 5 και το halion 3,1 και παιζουν ολα κανονικα?

δηλαδη εχεις το cubase 5 και το halion 3,1 και παιζουν ολα κανονικα?

Αν και δεν ξέρω να λειτουργώ ακόμα το Halion 3.1, τα έχω και τα 2 στο Cubase 5 και λειτουργούν!

Βυζαντινέ

Το HalionOne δεν ανοίγει fxp του halion 3 ,ως εκ διαστάσεως διαφορετικές μηχανές ,και το πρώτο το Θεωρώ άχρηστο για τον όγκο του ,το Interface του και τη μέτρια ποιότητα ήχων του σε άντίθεση με το halion 4 που αναμένεται.

Επειδή λοιπόν το χρήσιμο sampler της Steinberg είναι το halion3 ,πρέπει να το κάνεις να δουλέψει ,γιατί λειτουργεί άψογα στο Cubase 5.1 Suite 18.5 Gb που διαθέτω.

Πρώτα απ' όλα άνοιξε προηγούμενο DAW που δούλευες ,φόρτωσε το εκεί και κάνε εισαγωγή το συγκεκριμένο fxp που πειραματίζεσαι.

Άν όλα λειτουργούν καλά εκεί τότε λειτουργεί και στο Cubase 5.

Eπειδή το import interface έχει αλλάξει λίγο μέσα στο Cubase 5, κλικάρισε αφού το ανοίξεις μέσα στο 5,το εικονίδιο "κυβο" ,πάνω κέντρο αριστερά και ζήτησε την τρίτη επιλογή import FXP/FXB ,μετά browsing στο fxp σου και μετά στη βιβλιοθήκη του.

Άν είναι εγκατεστημένο σωστά το Cubase 5 ,θα δοκιμάσεις με το ποντίκι σου τίς νότες του κλαβιέ και θα λειτουργούν κανονικά μέ ήχο άν έχεις κάνει σωστό Audio Setup.

Aυτά που σου αναφέρω λειτουργούν άψογα σε όλα τα Cubase 5-5.1 (Κανονικά version ,oύτε Educational ούτε limited ).

Μηχ. Επαγγελματικών Styles & Ηχων Korg PaSeries

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου