Προς το περιεχόμενο

Guitar Rig 4 - καλύτερο από το 3;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κάνω ότι ακριβώς είπες αλλά το guitar rig κ όλα τα VST που έχει default ειναι αχνά κ δεν μπορώ να το επιλέξω.Πρέπει να κάνω κάτι?Προχτές το πέρασα κ δεν ξέρω αν πρέπει να του ρυθμίσω πράγματα. 

Μάλλον δεν έχεις ορίσει/σετάρει την κάρτα ήχου σου στο Sonar.

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 44
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Μάλλον δεν έχεις ορίσει/σετάρει την κάρτα ήχου σου στο Sonar.

Εχω ήχο κ μπορώ να ηχογραφήσω.Οπότε δεν νομίζω να φταίει αυτό.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Για να μην ανοίγω άλλο θρεντ, είπα να τα γράψω εδώ, μιας και το αντικείμενο είναι το ίδιο.

Χθές λοιπόν κατέβασα το demo του Guitar Rig 4 μα σκοπό να δοκιμάσω και να ακούσω τι ήχο μπορεί να βγάλει ένα PC ένας υπολογιστής, σε σχέση με ένα πολυεφφέ ή πεταλιέρα.

Η πρώτη μου εντύπωση δεν είναι και η καλύτερη, μετά απο τόοοση διαφήμιση περίμενα καλύτερα αποτελέσματα, τουλάχιστον στις παραμορφώσεις. Τα εφφέ δούλεψαν καλά, εκτός απο τα reverb που έβγαζαν απίστευτο θόρυβο. ,

Δοκίμασα να σετάρω ήχο βάσει πραγματικών συνθηκών (σαν να είχα τα ρακ πάνω σε ενισχυτή), αλλά και πάλι δεν...

Υπάρχει κάποιο μυστικό θαμένο στα settings που πρέπει να πειράξω?

Έχετε καμία καλή πρόταση?

Α! Κάποια στιγμή έβαλα το CPU στο ΗΙ, αλλά και πάλι δεν είδα ιδιαίτερες διαφορές.

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Το Guitar Rig είναι για κάποιον πού δεν έχει λαμπάτο ενισχυτή, δεν έχει γενικά τίποτα απο εξοπλισμό.

Το είχα από την πρώτη του έκδοση,πόσες φορές δοκίμασα,(είμαι και καλός στον προγραμματισμό) , αρκετές φορές με προενισχυτές  λαμπάτους, με την ελπίδα να βγάλω σχετικά καλό ήχο,στο τέλος το πέταξα από τον υπολογιστή  ;D ;D

Λες ε;

Θα δοκιμάσω και εγώ σήμερα να παίξω με εξωτερική λαμπάτη προενίσχυση (καθαρό) και αν δεν βγάλει κάτι θα πάει για ανακύκλωση ;D

Πάντος τόσος ντόρος γι'αυτό το πράγμα και να έχει τέτοιο ήχο; Περίεργο δεν είναι;

Άσε που άλλο ήχο έχει μέσα στο Reaper και άλλο στο stand-alone.

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Το Guitar Rig είναι για κάποιον πού δεν έχει λαμπάτο ενισχυτή, δεν έχει γενικά τίποτα απο εξοπλισμό.

Το είχα από την πρώτη του έκδοση,πόσες φορές δοκίμασα,(είμαι και καλός στον προγραμματισμό) , αρκετές φορές με προενισχυτές  λαμπάτους, με την ελπίδα να βγάλω σχετικά καλό ήχο,στο τέλος το πέταξα από τον υπολογιστή  ;D ;D

Οι πωλήσεις που το φέρνουν στη 1η θέση του Simulation Software, λένε ότι υπάρχουν ΠΑΡΑ πολλοί που δεν έχουν (ή δεν χρειάζονται) λαμπάτο ενισχυτή. Kαλά έκανες και το πέταξες από τον υπολογιστή σου, πιάνει αρκετό χώρο ;D

Συνήθως, εταιρίες σαν την ΝΙ δεν γίνεται να βγάζουν τη version 4 και να μην είναι καλύτερη από τη 3. Δεν έχω άποψη ακόμα χρησιμοποιώ το 3 και δεν βλέπω το λόγο να πάω στο 4 (εκτός από τη περιέργεια)

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Εντάξει δεν είναι και για πέταμα,τα εφέ του είναι συμπαθητικά.

Σίγουρα θα βγάλουν σύντομα ποιό αξιόλογα Software για κιθάρα.

Η  τεχνολογία στα software τρέχει με 1000 !!

υποκειμενικό είναι (και) αυτό το θέμα, άλλοι στο φόρουμ τονίζουν πόσο εύστοχες είναι οι προσομοιώσεις του GR3... καθώς και άλλων παρόμοιων εργαλείων... για δε το revalver γράφονται διθύραμβοι στο διαδίκτυο...

Η Native Instruments είναι τρομερή και φοβερή εταιρία.

Σίγουρα θα βγάλει κάτι ποιό καλό.

Υπάρχoυν demos σε όλα της τα προιόντα, κατεβάζεις,δοκιμάζεις και εαν σου κάνει το αγοράζεις.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου