frunobulax Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2005 Kαλημέρα σε όλους. Mήπως κάποιος από τους κατόχους του tonelab se μπορεί να μου πεί αν αυτή η πεταλιέρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί XΩPIΣ presets και banks, αλλά σαν απλή λειτουργία πεταλιών (το πάτημα κάθε πεταλιού να ενεργοποιεί ένα ήχο, gain, delay κλπ). Tο θέμα είναι πως δεν θέλω να χρησιμοποιώ preset ήχους... ίσως με εξαίρεση στο studio μόνο. Θα μου πείτε, γιατί δεν χρησιμοποιώ απλά πετάλια τότε???? Διότι δεν γίνεται να κουβαλάω πάντα μαζί μου το flight case και τέλος πάντων διαβάζοντας στο internet για το tonelab, μου φαίνεται πως αν είναι τόσο καλό όσο λένε, μάλλον το flight case μου θα κάθεται σπίτι πια...! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2005 ναι μπορει. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ MANUAL τα εξηγει ολα... http://www.voxamps.co.uk/products/tonelab/tonelab_se.htm το manual ειναι downloadable (ειναι το εικονιδιο με το κοκκινο βιβλιο πανω δεξια στο λινκ) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2005 ok ευχαριστώ! έκανα ένα search για το manual και δεν το βρήκα, αλλά θα το ξαναψάξω. εκτός κι αν ξέρεις κάποιο συγκεκριμένο site να μου πεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2005 AKYPO!!! είχες βάλει link αλλά δεν το είδα (δεν μου το έβγαλε στη σελίδα την πρώτη φόρα!!!) ευχαριστώ και πάλι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση