fleaman Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2009 Ποια η γνωμη σας για το συγκεκριμενο πεταλι?Απ οτι τσεκαρα μπορεις ανετα να το χρησιμοποιησεις τοσο για drive οσο και για clean boost δηλαδη αυτο ακριβως που με ενδιαφερει..το μονο προβληματακι ισως ειναι οτι ειναι λιγακι ακριβο..Στην ιδια φαση τι θα μου προτεινατε?ισως και κατι πιο φτηνα αλλα οσο γινεται το ιδιο αξιοπιστο..ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
prog13 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2009 Για δες στο τελος της σελιδας που εχει σχετικα θεματα Fender Jazz Bass+Spector=bass Ampeg+Mesa/Boogie=amp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleaman Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2009 Αν μπορεις να μου στειλεις το link θα βοηθουσε γιατι δεν εχω και ιδιαιτερα αρκετο χρονο για ψαξιμο..αν και προσωπικα ειμαι fan τhς αμεσης επικοινωνιας και ανταλλαγης αποψεων στα forums.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikoubis Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2009 Το BB ειναι βασικα ενα ψιλοπειραγμενο Tubescreamer κυκλωμα. Υπαρχουν πολλες παραλλαγες TS που μπορουν να χρησιμοποιηθουν με μπασο. Το Fulltone Bass-Drive ειναι μια κλασικη λυση, το Voodoο Lab Sparkle Drive εχει το πλεονεκτημα οτι μπορεις να μιξαρεις το καθαρο σημα με το βρωμικο (με το blend στο 0 εχεις μονο clean boost), το Barber LTD ειναι ενα χαμηλου gain TS κυκλωμα (η LTD SR εκδοχη του ειναι πιο φλατ απο το παραδοσιακα TS) και στα φτηνα-φτηνα το Bad Monkey της Digitech ειναι τρομερο πεταλι γιατα λεφτα του. Ολα αυτα ομως δεν παυουν να εχουν την κλασικη Tubescreamerιλα και ειναι κατα βαση overdrive πεταλια. Αν σου αρεσει το Bass BB ως clean boost, γνωμη μου ειναι πως καλυτερα θα ηταν να πας στο Xotic Bass RC Booster, που ειναι πολυ πιο καθαρο πεταλι σε ολη τη διαδρομη του gain του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2009 Το BB κάνει και άλλα πράγματα καλύτερα εκτός απο clean boost. Aνάλογα με τον ενισχυτή μπορεί να σου δώσει ένα ήπιο dumblodrive. Aν θές clean boost αποκλειστικά οι δύο κορυφαίες επιλογές είναι το ZVex Super Hard On και το Timmy του Paul Cochrane (αυτό έχει και πολύ καλό eq). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KostasP Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2009 Το BB κάνει και άλλα πράγματα καλύτερα εκτός απο clean boost. Aνάλογα με τον ενισχυτή μπορεί να σου δώσει ένα ήπιο dumblodrive. Aν αναφερεσαι στο Bass BB Preamp θα πω οτι δεν εχω εμπειρια. Το BB Preamp για κιθαρα ειναι πολυ καλο ως καθαρο boost. Το εχω δοκιμασει σε τεσσερις ενισχυτες και ειναι ιδιαιτερα διαφανο. Εχει μικρη διαδρομη βεβαια γιατι αρχιζει και αρπαζει αλλα αν ανεβασεις το volume και κατεβασεις αρκετα το gain μπορει να παιξει το ρολο ενος boost εξαιρετικα. Παντα για κιθαρα αναφερομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2009 H συζήτηση για boosts έχει γίνει δεκάδες φορές κι έχουν πέσει άπειρες προτάσεις στο τραπέζι, από εμένα και από άλλους (με την απαραίτητη αιτιολόγηση), μαζί με το Μπριάμ (το BB, ντε!!). Σε αυτό το θρεντ όμως δεν θα τις επαναλάβω γιατί είναι, από ότι κατάλαβα, για μπάσο...? Έχω μια μικρή πείρα σε αυτά, αλλά καθόλου στη χρήση πεταλιών για drive. Αν είναι όντως έτσι, να ξεκαθαρίσουμε πως μιλάμε για μπάσο και όχι για κιθάρα (νόου ριλέισιονσιπ-τα πιο πολλά από τα κιθαροπέταλα χάνουν πολλά μπάσα σε τέτοιες χρήσεις, και τα drives τους εστιάζουν σε ψηλότερες ομάδες συχνοτήτων). Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikoubis Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2009 Αν είναι όντως έτσι, να ξεκαθαρίσουμε πως μιλάμε για μπάσο και όχι για κιθάρα (νόου ριλέισιονσιπ). Δατς δε ποιντ. Κατα πασα πιθανοτητα ΔΕΝ το θελει για να "ζμπρωξει" καποιον λαμπατο (καλο θα ηταν βεβαια να πει τι ακριβως θελει να κανει) ενω το πεταλι θα συμπεριφερεται πανω-κατω το ιδιο σε οποιοδηποτε solid state μπασοενισχυτη το βαλει. Επισης το "Πετα τα ολα και παρε μια Tonelab" δεν ειναι εφαρμοσιμη προταση στη συγκεκριμενη περιπτωση. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleaman Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2009 Αυτο που θα θελα να κανω ειναι να σπρωξω τις χαμηλες συχνοτητες ενος music man stingray εχοντας ελαφρυ gain για να αρπαζει μονιμα πανω!Γι αυτο το συγκεκριμενο πεταλι boost-gain φανταζει ιδανικο...Μονο κολημα η τιμη...Γι αυτο κ ρωταω για εναλλακτικες φτηνοτερες προτασεις με οσο το δυνατον πιο κοντα σε αυτο που χρειαζομαι ηχητικο αποτελεσμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2009 Αυτο που θα θελα να κανω ειναι να σπρωξω τις χαμηλες συχνοτητες ενος music man stingray Για αυτό δεν ξέρω αλλά για αυτό.. Γι αυτο το συγκεκριμενο πεταλι boost-gain φανταζει ιδανικο...Μονο κολημα η τιμη... ... Προτείνω ανεπιφύλακτα το Behringer BDI21 Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση