ignantios Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2009 ασκαρδαμυκτί ρηξικελευστα ειναι η απαντηση μου στην λεξη σου αυτη..... ;Dεαν εχει κανεις αλλο κατι παρομοιο να το πει τωρα Αλλιώς κινδυνεύεις να πάθεις αυτά που είχε πάθει ο Michael Schenker, ο Joe Perry και αρκετοί άλλοι... τι επαθαν αυτοι? γιατι με τρομαζεις τωρα......... :P RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2009 ρηξικελευστα ειναι η απαντηση μου στην λεξη σου αυτη..... ;Dεαν εχει κανεις αλλο κατι παρομοιο να το πει τωρα Εγω την ξερω με θ... http://el.wiktionary.org/wiki/%CF%81%CE%B7%CE%BE%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%BF%CF%82 My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2009 Εγω την ξερω με θ... http://el.wiktionary.org/wiki/%CF%81%CE%B7%CE%BE%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%BF%CF%82 εγω πηγαινα σε αλλο σχολειο...και το γραφαμε ετσι ;D....Α' δεσμη τι περιμενεις να γραφω και παπαδες...? :P RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2009 Το παππάς δε γράφεται με 2 π? ;D ;D (ολοι μαζι του την πεσανε του ανθρωπου) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vthomas Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2009 ρηξικελευστα ειναι η απαντηση μου στην λεξη σου αυτη..... ;Dεαν εχει κανεις αλλο κατι παρομοιο να το πει τωρα τι επαθαν αυτοι? γιατι με τρομαζεις τωρα......... :P Αγαπητέ ignantie, οι κιθαρίστες που ανέφερα έπεσαν "θύματα" σε αυτό που λέμε "κακιά γυναίκα". Και των δυό οι κυρίες, όταν χώρισαν, είτε πέταξαν, είτε πούλησαν τις κιθάρες των αντρών τους για εκδίκηση...! Γι'αυτό κύριοι, τα μάτια σας δεκατέσσερα!!!!! Μακριά από γυναίκες που ζηλεύουν τις κιθάρες σας... 8) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση