Προς το περιεχόμενο

Μια όχι και τόσο πρόσφατη ηχογράφηση

ndnikola

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το πρώτο (και πολύ ωραίο) κομμάτι, ίσως και λόγω φωνής, μου έφερε λίγο σε Joe Jackson. Και γενικά ως μονάδες αλλά και σύνολο, μπράβο.

Το δεύτερο δεν μου είπε κάτι προσωπικά. Επ ουδενί δεν θα το έλεγα κακό, προς Θεού, απλώς δεν μου είπε τίποτα. Οι καλές μονάδες ( και επιτέλους και καλή φωνή) αλλά και το πολύ καλο σύνολο επιβεβαιώνονται. Υποθέτω ότι παιδιά πιο κοντά σε αυτό το είδος θα έχουν κάτι ουσιαστικότερο να πουν.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θενξ παιδιά!

Επισυνάπτω άλλο ένα κομμάτι, πείτε μου και γι' αυτό μια γνώμη αν θέλετε.

Το στύλ του είναι λίγο διαφορετικό, η μπάντα η ίδια!

νίκος

Και αυτό ωραίο κομμάτι. Είστε πολύ καλή μπάντα. Στο ρεφραίν δεν ήταν ευδιάκριτα τα λόγια-φωνητικά. Δεν χρειαζόταν σόλο κιθάρας με τέτοιο ήχο.

Ακουγατε καθόλου τους Prefab Sprout?.

InfluenSir!

Και αυτό ωραίο κομμάτι. Είστε πολύ καλή μπάντα. Στο ρεφραίν δεν ήταν ευδιάκριτα τα λόγια-φωνητικά. Δεν χρειαζόταν σόλο κιθάρας με τέτοιο ήχο.

Γειά σου ρε Νέστορα !!

Ακριβώς και εγώ αυτό σκεφτόμουνα λόγω φωνής σε ορισμένα σημεία. Μου θύμισε Prefab Sprout από την εποχή του McQueen (δισκάρα). Αλλά επειδή είπα την ομοιότητα με Joe Jackson για το προηγούμενο κομμάτι, είπα να μην το πήξω στις παρομοιώσεις.

Spooky.........  ;)

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Και αυτό ωραίο κομμάτι. Είστε πολύ καλή μπάντα.

Σε ευχαριστώ και πάλι.

Δυστυχώς με την μπάντα έχουμε χαθεί και ο καθένας τραβά τον δικό του δρόμο. Ήταν πάντως πολύ όμορφη εμπειρία το να ηχογραφώ δικές μου συνθέσεις με τόσο καλούς μουσικούς, ελπίζω να το καταφέρω και στο μέλλον! (ευτυχώς υπάρχουν πολύ καλές προοπτικές με τωρινούς συνεργάτες!)

Δεν χρειαζόταν σόλο κιθάρας με τέτοιο ήχο.

Να σου πω την "αμαρτία" μου, αρχικά είχα φανταστεί σαξόφωνο σε αυτό το κομμάτι.

Δεν τους έχω υπόψη, θα τους ψάξω όμως!

Το πρώτο (και πολύ ωραίο) κομμάτι, ίσως και λόγω φωνής, μου έφερε λίγο σε Joe Jackson. Και γενικά ως μονάδες αλλά και σύνολο, μπράβο.

Σε ευχαριστώ! Αισθάνομαι άσχημα, δεν έχω ακούσει joe jackson! θα τον ψάξω σήμερα κιόλας, για να δω τις ομοιότητες που ανέφερες!

Παρεμπιπτόντως, το myspace της μπάντας λειτουργεί ακόμη. Έχει δύο ακόμα παλιότερες συνθέσεις με τον προηγούμενο τραγουδιστή, αξίζει να τις ακούσετε!

Παραθέτω το URL:

http://www.myspace.com/thesoulsilk

• Administrator

Συμφωνώ με τις British pop-soul αναφορές που έκαναν τα "παιδιά" παραπάνω. Ωραία σύνθεση και καλή φωνή! Δεν καταλαβαίνω πολλές λέξεις και φαίνεται "ξένος" ο τραγουδιστης προς την αγγλική. Υπάρχει δηλαδή ξενική προφορά.

Επειδή λες ότι δεν υπάρχει πλέον η μπάντα θα έλεγα ότι πέρα από τον πιανίστα δεν θα σου λείψει καποιος απο τους υπόλοιπους τόσο όσο να μη μπορέσεις να το επαναλάβεις. Καλή δουλειά! To 2o δεν το άκουσα. Αν είχατε καθοδήγηση παραγωγού τότε θα ακουγόταν και η διαφορά που κανει το καλοηχογραφημένο ντέμο να γίνει release material.

Live and let Live.

Συμφωνώ με τις British pop-soul αναφορές που έκαναν τα "παιδιά" παραπάνω. Ωραία σύνθεση και καλή φωνή! Δεν καταλαβαίνω πολλές λέξεις και φαίνεται "ξένος" ο τραγουδιστης προς την αγγλική. Υπάρχει δηλαδή ξενική προφορά.

Επειδή λες ότι δεν υπάρχει πλέον η μπάντα θα έλεγα ότι πέρα από τον πιανίστα δεν θα σου λείψει καποιος απο τους υπόλοιπους τόσο όσο να μη μπορέσεις να το επαναλάβεις. Καλή δουλειά! To 2o δεν το άκουσα. Αν είχατε καθοδήγηση παραγωγού τότε θα ακουγόταν και η διαφορά που κανει το καλοηχογραφημένο ντέμο να γίνει release material.

Ευχαριστώ για την ακρόαση και τα λόγια!

Θα λεγα πως δεν ειμαι ξένος προς την αγγλική, έχει πλησιάσει αρκετά στην μητρική μου γλώσσα λόγω διαμονής στην αντίπερα όχθη του ατλαντικού, οπότε θα φροντίσω να το προσέξω περισσότερο στις μελλοντικές ηχογραφήσεις, μια και είναι κάτι που με ενοχλεί σε άλλες περιπτώσεις ώς ακροατή!

Πραγματικά όμως όλοι οι μουσικοί της μπάντας είναι εξαιρετικοί αλλά δεν αποκλείω την περίπτωση να επανα-ηχογραφήσω κάποια κομμάτια, ίσως με διαφορετική προσέγγιση.

Όσο για την περίπτωση παραγωγού, θα ήταν πραγματικά ευτύχημα αλλά δυστυχώς δεν βρέθηκε. Αν και σίγουρα και να βρισκόταν το κόστος θα μας έκανε να το σκεφτούμε διπλά (η μήπως όχι?εσείς γνωρίζετε καλύτερα!)

Εμενα παντως μου αρεσαν και τα δυο,σιγουρα το πρωτο περισσότερο. Μπραβο. Και οπως ειπε και καποιος ποιο πριν ενα sax θα ηταν ολα τα λεφτα.(Αν χρειαστεις πνευστο πες μου ξερω αρκετους )

• 1 μήνα αργότερα...

Και τα 2 είναι ο,τι καλύτερο έχω ακούσει εδω so far (καθαρά υποκειμενικά , εννοείται !) . Πολύ καλη δουλειά , μπράβο σας .

He,that he knows the much and his mind downloads..

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου