Προς το περιεχόμενο

4Bitten...Απιστευτο Group...

tsak6735

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ειναι γουστο του καθενος τι του αρεσει και τι οχι.... μην προσπαθειτε να επιβαλλεται γνωμες υπο το πρισμα ποιος εχει πιο πολλα και πιο εμπειρα ακουσματα... απλα δεν στεκει!!!

Η διαφοροποίηση είναι όχι στο αν αρέσει ή όχι, αλλά στο αν είναι απίστευτοι, θεοί και ξέρω γω τι άλλο ή απλά καλοί. Το αν θα σταθούν ανάμεσα στους μεγάλους ε νομίζω πρέπει να έχει κάποιος και τα ακούσματα και τη γνώση για να το κρίνει, πριν κάνουν κάποια εμπορική επιτυχία.

Πάντως μου κάνει εντύπωση πολυ τράβηξε αυτό το θέμα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 95
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

τα παιδια παιζουν πολυ καλα.

πρωτη φορα ακουω τοσο heavy κιθαρες με γυναικια funkosoul φωνη κ να πω την αληθεια δεν μου αρεσε καθολου ο συνδιασμος.

ακουσα κ στο Myspace κιολας οτι κοματι εχουν.

ετσι οπως ακουγα τα ριφ ηθελα να μπει σαπιοσκατενια φωνη αλλα ζακ.

καλη συνεχεια στα παιδια!  ;)

A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.

Η διαφοροποίηση είναι όχι στο αν αρέσει ή όχι, αλλά στο αν είναι απίστευτοι, θεοί και ξέρω γω τι άλλο ή απλά καλοί. Το αν θα σταθούν ανάμεσα στους μεγάλους ε νομίζω πρέπει να έχει κάποιος και τα ακούσματα και τη γνώση για να το κρίνει, πριν κάνουν κάποια εμπορική επιτυχία.

Πάντως μου κάνει εντύπωση πολυ τράβηξε αυτό το θέμα...

δεν ειπε κανεις οτι ειναι οι νεοι rolling stones αλλα οτι ειναι απιστευτοι σαν μπαντα.... εγω αν σου πω πχ οτι ο govan ειναι για μενα θεος θα σου φανει υπερβολη? αν σου πω οτι δεν μ αρεσουν οι fender θα μ πεις οτι δεν ξερω να παιζω? οταν εισαι ακροατης η σου αρεσει αυτο π ακους η δεν σου αρεσει, δεν υπαρχει πτυχιο κριτικης για τον αν ειναι καλη μια μπαντα η οχι... και δεν στην λεω απλα εχω διαφορετικη αποψη μην αρπαχτει παλι κανεις... ;)

δεν ειπε κανεις οτι ειναι οι νεοι rolling stones αλλα οτι ειναι απιστευτοι σαν μπαντα....

Τι το τόσο απίστευτο έχουν δηλαδή;

Κ εγώ είπα πως μου αρέσουν, αλλά δεν έχω πάθει και την πλάκα μου επαναπροσδιορίζοντας όλο το μουσικό στερέωμα που τους άκουσα.

Γενικά, άποψή μου πάντα, είναι πως ακούγοντας κάτι πρώτη φορά, σε ένα είδος που δεν έχεις ακούσει και τόσα πολλά είναι πολύ εύκολο να εντυπωσιαστείς, γιατί σου δημιουργεί εντάσεις και συναισθήματα διαφορετικά από αυτά που είχες συνηθίσει. Ούτε κακό ούτε επικριτέο είναι, αλλά το σίγουρο είναι πως μόλις αρχίσεις να ακούς περισσότερα σε αντίστοιχο είδος, θα αρχίσεις να κατατάσσεις αυτά που ακούς σε καλά και καλύτερα κ.ο.κ.

Νομίζω ότι οι χαρακτηρισμοί απίστευτο, wow!, κτλ κτλ οκ δικαίωμα όποιου θέλει να τους χρησιμοποιεί, αλλά ας έχει στο νου του ότι είναι υπερβολικοί και εύκολα θα δημιουργήσουν αντιδράσεις του στυλ όλων των σχολίων που ακολούθησαν.

Και συνεχίζω να απορώ, γιατί τραβάει τόσο το θέμα;

• Guru

Λοιπόν, και ο δικός μου σχολιασμός (μιας και βρήκα λίγο χρόνο να ακούσω πράγμα!)

1. Δε ξέρω τίποτις από κιθάρα, μπάσσο και ντράμς, άρα; Δε με χάλασαν (στο βίντεο) καθόλου, αν και κάτι με ξένισε στην κιθάρα λίγο. Στο myspace τα πράγματα ήταν σαφώς καλύτερα, αλλα παρέμεινε αυτός ο ήχος, και άρα είναι κάτι που χρησιμοποιούν! Άρα έχουν "δικό τους" ήχο (κάτι που τέλος πάντων, δεν είναι τυχαίο).

2. Η φωνή στην πρώτη ακρόαση δε μου ταίριαζε. Μετά απο myspace, μου φαίνεται πολύ εντάξει για το στυλ! Σα φωνή, αξίζει, έχει το βάθος, είναι σωστή, και η χροιά της λέει πολλά! Μπράβο στην κοπέλα που αφοσιώνεται έτσι πολύ! Μπράβο!

3. Το σόλο μου φάνηκε άδειο και στο βίντεο και σε youtube. Φαντάζομαι ότι ο σκοπός (ή η ανάγκη;) ήταν τα ηχογραφημένα να ακούγονται σαν ζωντανά, άρα δε βάζουμε μέσα overdubs?

4. Η παραγωγή ήταν που μου τα χάλασε λίγο (στα αυτία μου τέλος πάντων, και με ότι ξέρω απο τέτοιου είδους μουσική). Ζούμε στο 2009, και μου ακουγόταν πιο "παλιό" αυτό που άκουγα. Μάλιστα στο myspace τα παιδιά (καλώς) αναφέρουν ότι γεννήθηκαν σε λάθος εποχή κλπ. Εντάξει, λογικό, και κατανοητό, αλλά είναι δύσκολο κάποιος να μη φέρει στο μυαλό του και κάποιο θέμα προσαρμοστικότητας. (<-ελπίζω να μην είναι βαρύ αυτό που λέω... Ούτε μπορώ να κρίνω ανθρώπους, ούτε τίποτα. Απλά λέω ότι θα ήθελα πιο "καινούριο" άκουσμα προσωπικά).

5. Τέλος οι στίχοι ήταν μάλλον απ'τα αδύνατα σημεία τους. Συνήθως δε προσέχω, αλλά έτυχε να το προσέξω (το οποίο απο μόνο του μάλλον θετικό είναι). Απλά μου φάνηκαν λίγο "naive" ή λίγο "πάλι τα ίδια". Δε ξέρω...

Τα παραπάνω, προφανώς είναι προσωπικές γνώμες, και δεν έχουν σκοπό να την πούνε σε κανέναν, έτσι; :)

Πάντως τα τραγούδια μου κόλησαν για τα καλά. Αν η παραγωγή ήταν πιο σύγχρονη, θα ήμουν πολύ καλύτερα, αλλά και τώρα καλά είμαι... :)

Δλδ εσενα που τα ακουσματα σου ειναι υπερμετρα και απειρα πρεπει να μειωνεις οτι δεν μοιαζει με τα Μεγαθηρια? Αποψη μ ειναι οτι οταν ακουμε μουσικη δεν μπορουμε να την συγκρινουμε... ειναι γουστο του καθενος τι του αρεσει και τι οχι.... μην προσπαθειτε να επιβαλλεται γνωμες υπο το πρισμα ποιος εχει πιο πολλα και πιο εμπειρα ακουσματα... απλα δεν στεκει!!!

+++++ 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

εισαι ΘΕΟΣ!! 8)

Οι καλύτερες ιδέες μας έρχονται από άλλ

+++++ 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

εισαι ΘΕΟΣ!! 8)

Μην λες τετοια γιατι θα καταληξεις και συ με -2 καρμα ; :D :D :D :D :-* :-* :-* :-*

Πάντως για να σου φανεί αυτό το γκρουπ απίστευτο θα πρέπει ή να μην έχεις ξανακούσει μέταλ, ή να μην έχεις ξανακούσει μπλουζοφωνή ή να είσαι κάτω των 15  ;D

Επίσης υπάρχουν άλλες δύο πιθανότητες.

1) Να σου αρέσει απίστευτα  ;D ο συνδυασμός φωνής- μουσικής. Αυτό θα το έβρισκα όμως λίγο απίστευτο  ;D

2) Να εννοείς ότι το συγκρότημα είναι απίστευτο ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

Την περίπτωση νούμερο 2 την προσυπογράφω και εγώ. Ντρέπομαι, θλίβομαι και λυπάμαι αλλά την προσυπογράφω  :'(  :'(  :'(

Πάντως για να σου φανεί αυτό το γκρουπ απίστευτο θα πρέπει...

3) Nα είσαι μέλος του συγκροτήματος

4) Να είσαι αδελφός του κιθαρίστα...

5)...

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

2) Να εννοείς ότι το συγκρότημα είναι απίστευτο ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

Ούτε καν, έχω παρατηρήσει 2 3 μπάντες που τις λες απίστευτες και είναι Ελληνικές και αραιά και που ακούγονται και εδώ μέσα ή μέλη τους γράφουν επίσης εδώ μέσα.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου