Superfunk Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2005 αν εχουν τις ιδιες διαστασεις τοτε ο 2Χ12 θα εχει πιο "ανοιχτο" ηχο και βεβαια θα ακουγεται και δυνατοτερα,δεν ξερω ομως αν οντως εχουν τις ιδιες διαστασεις καλυτερα να στειλεις ενα email στην Mesa Boogie. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2005 ok.thanks & Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2005 εστειλα mail και μου απαντησαν μεσα σε 4 λεπτα το εξης. δεν στελνουμε τεχνικες πληροφοριες μεσω email .παρακουλεμα επικοινωνηστε μαζι μας τηλεφωνικα.... Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2005 εστειλα mail και μου απαντησαν μεσα σε 4 λεπτα το εξης. δεν στελνουμε τεχνικες πληροφοριες μεσω email .παρακουλεμα επικοινωνηστε μαζι μας τηλεφωνικα.... παρακουλεμα = παρακαλουμε! 8O Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2005 τελικα ειναι το ιδιο μεγεθος ο 1χ12 με τον 2χ12 οποτε την ..απολυση δεν τη γλυτωνεις... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2005 και δε μπορω ρε γαμωτο μου να βρω και στου θωμα τον mark 1 reissue. εστειλα mail στον ελληνα εκει και μου ειπε οτι θα προσπαθησει να μου τον βρει και θα με ενημερωσει... βρε superfunk για χαρη του ογκου και μονο , ειναι τοσο μαπα ο mark 4? μ εχει προβληματισει.... το παρασκευοσαββατοκυριακο κατεβασα τα manual lonestar & mark 4 και τα εμαθα σχεδον απεξω.. απο βρωμικο θυμαμαι οτι ηταν οκ , αλλα με τα μετρια καθαρα τι εννοεις. Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2005 ο Mark 4 σιγουρα μαπα δεν ειναι,απλα επειδη η Boogie τον φορτωσε με anything but the kitchen sink κανει πολλα πραγματα μετρια & λιγα πραγματικα καλα,το μεγαλυτερο του προβλημα ειναι οτι ειναι σχεδον αδυνατον να χρησιμοποιησεις & τα 4 καναλια με σωστα levels & εν πασει περιπτωση ειναι υπερβολη να τον αγορασεις για το καθαρο του καναλι μονο (το οποιο ειναι & το μετριοτερο απο ολη τη σειρα Mark) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση