allobarr Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2009 Για το καλό σου βρε κουτέ. Να έχει νερά το ξύλο. Κάνει καλό στον ήχο. μη λες τέτοια κώστα μου...αυτά τα χάφτουν και τα αναπαράγουν μόνο δάσκαλοι κιθάρας.. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2009 Μου έχει τύχει 2 φορές να είμαι στο σπίτι, να χτυπάν θυροτηλέφωνο και επειδή το μικρόφωνο μου δεν δουλεύει πατάω το κουμπί να ανοίξει η πόρτα (που ακόμα και εξωγήινος θα καταλάβαινε πως αυτό σημαίνει οτι ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΙ). Στα 10 δευτερόλεπτα που θα κάνω να βάλω ένα παπούτσι και να κατέβω στη είσοδο (1ος όροφος) την έχουν κάνει αφήνοντας ειδοποίηση. Τρέχε μετά σαν το μ@λ@κα με το ποδήλατο και το δέμα παραμάσχαλα >:( Καλύτερα να το άφηναν... Είναι γνωστό κόλπο. Χώρια που δεν μπορείς να πας αμέσως να το πάρεις αλλά πρέπει να πας την άλλη μέρα. Τεσπά. Μπορει να κανω και λαθος και να είμαι υπερβολικος αλλα μου φάνηκε μεγαλη διαφορα. Δεν είσαι. Είναι μεγάλη διαφορά. Γιατί όποιος έχει δουλέψει σε logistics με μεγάλα corporates που διακινούνε προϊόντα ξέρουνε ότι τα major discounted συμβόλαια που έχουν συνάψει με μεγάλες μεταφορικές σε συνάρτηση με τον διακινούμενο όγκο προϊόντων και το actual κόστος της μεταφοράς, η επιβάρυνση του ενίοτε 100% που προανέφερα (πρόπερσι συγκεκριμένα) είναι καθαρά μέσα στην περιοχή της αισχροκέρδειας. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2009 Είναι γνωστό κόλπο. Χώρια που δεν μπορείς να πας αμέσως να το πάρεις αλλά πρέπει να πας την άλλη μέρα. Τεσπά. Μια μικρή σημείωση: αν το δέμα είναι μεγάλο, παίρνουν αναγκαστικά ειδοποιητήριο. Δε μπορεί ο ταχυδρόμος να κρατάει το δέμα και τίποτα άλλο γιατί δε χωράει. Να μην τα ισοπεδώσουμε όλα... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tthawth Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2009 Πήρα απο amazon.co.uk στις 14/10 (14!!!) δύο βιβλία. Χρόνος παράδοσης καμμιά βδομάδα! Στις 5/11 έστειλα mail, ότι δεν τα έλαβα ακόμη, και οι άνθρωποι εντώς 24 ωρών μου στείλαν άλλα! Στις 12/11 (χτές) έλαβα ειδοποιητήριο απο τα ΕΛΤΑ ότι υπάρχει δέμα το οποίο έχει φτάσει στις 4/11 στα ταχυδρομείο! Μαζί με αυτό έλλαβα και έναν λογαριασμό που είχε παραδοθεί στα ΕΛΤΑ στις 27/10! Δηλ, ο μ@λ@κ@ς ο διανομέας δεν πέρασε απο τις 28/10 εως σήμερα! Το καθίκι, ο π@π@ρ@ς! Πήγα λοιπόν σήμερα στο ταχυδρομείο και μου δίνουν 1 βιβλίο! Λέω "μήπως να κοιτάξετε αν υπάρχει και άλλο;" και φυσικά υπήρχε και το πήρα χωρίς ειδοποιητήριο. Πήγα λοιπόν στα κεντρικά των διανομών στα Γλυκά Νερά και αφού τους έκανα τεράστια παράπονα είδα και το 2ο πακέτο να με περιμένει (οι αντικαταστάσεις). Το έστειλα πίσω, φυσικά, δε θα χρεωθω εγώ τη μ@λ@κι@ άλλων, ούτε θα χαλάσω τις σχέσεις που έχω με το εξωτερικό έτσι. Το καλό μου όνομα δεν το χαλάω για τίποτα, και ειδικά για τα ΕΛΤΑ! Τα ίδια έπαθα κι εγω.Όταν ενημέρωσα το Amazon μου είπαν απλούστατα να κρατήσω και τα δυο πακέτα διοτι δεν συνεφερε μια ακομα αποστολή(επιστροφη). http://www.facebook.com/fourlt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2009 Μια μικρή σημείωση: αν το δέμα είναι μεγάλο, παίρνουν αναγκαστικά ειδοποιητήριο. Δε μπορεί ο ταχυδρόμος να κρατάει το δέμα και τίποτα άλλο γιατί δε χωράει. Να μην τα ισοπεδώσουμε όλα... Γνωστόν και μη τρελλαθούμε κιόλας αλλά εάν είναι μικρό δέμα και μπορεί, δεν το παίρνει μαζί του γιατι τον καθυστερεί και απλώς έχει έτοιμη την ειδοποίηση. Believe you me ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mick77 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2009 Τα ίδια έπαθα κι εγω.Όταν ενημέρωσα το Amazon μου είπαν απλούστατα να κρατήσω και τα δυο πακέτα διοτι δεν συνεφερε μια ακομα αποστολή(επιστροφη). Κι εγω !!! κι εγω εχω αυτο το βιβλιο http://www.amazon.com/Beginner-Intermediate-Advanced-Techniques-Guitar/dp/1438201680/ref=sr_1_4?ie=UTF8&s=books&qid=1258106841&sr=1-4 2 φορες και μαλιστα μου ειπαν να το κανω δορεα σε καμια βιβλιοθηκη !! Μπραβο λοιπον σοτ Amazon !!! (com παντα απο εκει αγοραζω) http://www.youtube.com/user/mick77guitarp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2009 Εγώ χτυπάω τηλ. στα ΕΛΤΑ ρωτάω αν έχει κάτι για μένα και μετά τους λέω να μου το φέρουν σπίτι οι Ταχυπληρωμές (με κόστος 1 ευρώ ανά πακέτο). Την άλλη μέρα έχει έρθει σπίτι ο Rivera (53 kgr) με πόρτα πόρτα. ;) ;) ;) ;) ;) Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2009 Εξαρτάται τα βιβλία, και πόσο κάνουν φυσικά! ;) Εγώ θα μπορούσα να βρω κάποιον να τα δωρήσω, ομολογώ, αλλά αφού μου είπαν να τα επιστρέψω, αυτό και έπραξα... Κώστα: Σωστά, αλλά τουλάχιστον περνάει σε τακτό δίαστημα και όχι 1 φορά τις 2 βδομάδες ο απαράδεκτος! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mick77 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2009 Εγώ χτυπάω τηλ. στα ΕΛΤΑ ρωτάω αν έχει κάτι για μένα και μετά τους λέω να μου το φέρουν σπίτι οι Ταχυπληρωμές (με κόστος 1 ευρώ ανά πακέτο). Την άλλη μέρα έχει έρθει σπίτι ο Rivera (53 kgr) με πόρτα πόρτα. ;) ;) ;) ;) ;) Φυσικα με το tracking number αναζητας,ομως τι γίνεται αν δεν έχεις? Ωραιο κόλπο παντως αυτο δεν το είχα σκεφτεί http://www.youtube.com/user/mick77guitarp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2009 Προσωπικά σε συστημένα, κατά 99% των περιπτώσεων τα παραλαμβάνω από το ταχυδρομείο, γιατί είτε λείπω από το σπίτι, είτε δεν ανοίγω το θηροτηλέφωνο μιας και πολύ συχνά πρόκειται για διαφημιστικά. (Χτες για 1η φορά έτυχε να πετύχω τον ταχυδρόμο στην πόρτα φεύγοντας από το σπίτι και να παραλάβω συστημένο επιτόπου.) Το Αμαζον γενικά έχει απίστευτο customer service. Είχαμε παραγγείλει με 2 3 φίλους μερικά αντίγραφα του Lord of the Rings (hardback illustrated by Alan Lee) πριν αρκετά χρόνια. Ένα από αυτά ήρθε με εντελώς στραπατσαρισμένο εξώφυλλο (το κάλυμμα, όχι το σκληρό μέρος), επικοινωνήσαμε μαζί τους, δε μας ζήτησαν να επιστραφεί και μας έστειλαν χωρίς καμία χρέωση ένα επιπλέον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση