audiokostas Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2009 Ένα είναι το χάος των ΕΛΤΑ και δεύτερο το φαινόμενο της κουτοπονηριάς που υπάρχει σε μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού και ειδικά σε αυτούς που ανακαλύπτουν το ιντερνετ τώρα και νομίζουν ότι ανακάλυψαν την κότα με το χρυσό αυγό! Συνήθως ΔΕΝ φταίνε τα ΕΛΤΑ >:( Η μαγκιά της φυλής Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2009 Πάντως προβληματίζομαι, γιατί με τα ΕΛΤΑ τουλάχιστον εδώ και πάρα πολύ καιρό (βάλε χρόνια) δεν είχα κάποιο πρόβλημα, αντιθέτως ότι έχω στείλει εντός εκτός Ελλάδος, θα μου πεις πόσο συχνά στέλνω κ εγώ, έφτασε γρήγορα και χωρίς κανένα πρόβλημα... Oμοίως, και αν είχα μερικά προβλήματα ήταν μεμονωμένα από από κακούς χρήστες. Στις αγορές αν έχεις Μωβ αστεράκι και 100% σου στέλνει και ο πιό αυστηρός πωλητης του EBAY. Εγώ πάντως μόνο θετικά έχω να πώ για τα ΕΛΤΑ (χωρίς πλάκα) είναι εξυπηρετικότατοι και πολύ καλά παιδιά. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2009 Τα ΕΛΤΑ είναι σα τις γυναίκες! Υπάρχουν μερικές μέρες κάθε μήνα που #@$$%^@ το σύμπαν! Ε! Είναι να μην τα πετύχεις σε αυτές! ;D Ψάχνω αυτό το προσωπάκι που στραβοκοιτάζει, αλλά δεν έχει κάτι καλό να χρησιμοποιήσω. You get my point :P Συνήθως ΔΕΝ φταίνε τα ΕΛΤΑ >:( Η μαγκιά της φυλής Θα συμφωνήσω εδώ και μάλλον λέω να περιμένουμε αν απαντήσει στο email του flea να πάρουμε κάποια πιο επίσημη απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2009 Εγώ πάντως μόνο θετικά έχω να πώ για τα ΕΛΤΑ (χωρίς πλάκα) είναι εξυπηρετικότατοι και πολύ καλά παιδιά. +2112 κοντα στις 20 συναλαγες με τα ΕΛΤΑ κ ολες ηταν μια χαρα A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2009 Administrator Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2009 Πες το ψέμματα...ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι είμαστε η ποιο ακριβη χώρα που υπαρχει.Λιγο off topic αλλα μπειτε για πλακα στο Ελληνικο ΙΚΕΑ και μετα στο Ιταλικο.Δειτε τιμες και βγάλτε σημπερασματα. Μα τι σύγκριση είναι αυτή; Προφανώς δεν έχεις δουλέψει ποτέ σε κάποια εισαγωγική εταιρεία για να καταλάβεις ότι στην Ελλάδα για να έρθουν πράγματα από τις κεντρικές αποθήκες εξωκοινωτικών εργοστασίων (αλλά και κοινωτικών) που συνήθως είναι Ολλανδία ή Βέλγιο, πρέπει να έλθει οδικώς και μετά πλοίο από Ιταλία κλπ. κάτι που δεν ισχύει για τις υπόλοιπες ευρωπαΙκές χώρες που πάνε οδικώς; Γι αυτό λοιπόν σε εταιρείες πολυεθνικές όπως το ΙΚΕΑ που έχουν μια τιμολογιακή πολιτική, μπορεις να δεις τη διαφορά που προκύπτει από αυτά τα μεταφορικά. Αν υποθέσουμε δηλαδή ότι έχει αποθηκες καπου κεντρικά (όπως Βέλγιο), για να φτάσουν Ελλάδα είναι ένα βήμα παραπάνω (Βέλγιο > Ankona / Bari > Πάτρα > Αθήνα > Θεσ/νίκη) που κοστίζει και θα επιβαρυνει το προϊόν. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
allobarr Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2009 Εγώ πάντως μόνο θετικά έχω να πώ για τα ΕΛΤΑ (χωρίς πλάκα) είναι εξυπηρετικότατοι και πολύ καλά παιδιά. καλά, προφανώς εξαρτάται και σε πιό τμήμα θα πέσεις.. την πρώτη και τελευταία κιθάρα που αγόρασα από το ebay, την παράτησαν στην εξώπορτα της αυλής, ούτε καν κάτω από τον προθάλαμο της εισόδου..λοιπόν, πιάνει μια βροχή και βγαίνοντας να μαζέψω τα ρούχα μέσα, βλέπω το δέμα παρατημένο να βρέχεται.. μετά από αυτό που έγινε όταν τους έκανα μια επισκεψούλα, πάντα μου χτυπάν το κουδούνι να πουν και μια καλημέρα τα παιδιά.. ;D >:( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2009 ..λοιπόν, πιάνει μια βροχή και βγαίνοντας να μαζέψω τα ρούχα μέσα, βλέπω το δέμα παρατημένο να βρέχεται.. Για το καλό σου βρε κουτέ. Να έχει νερά το ξύλο. Κάνει καλό στον ήχο. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2009 Με την ευκαιρία του λινκ στο τρωκτικό διάβασα παρακάτω και είχε το εξής σχετικό: http://troktiko.blogspot.com/2009/11/bay.html ΚΛΑΨ! ΣΟΜΠ! ΛΥΓΜ! ;D Μου έχει τύχει 2 φορές να είμαι στο σπίτι, να χτυπάν θυροτηλέφωνο και επειδή το μικρόφωνο μου δεν δουλεύει πατάω το κουμπί να ανοίξει η πόρτα (που ακόμα και εξωγήινος θα καταλάβαινε πως αυτό σημαίνει οτι ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΙ). Στα 10 δευτερόλεπτα που θα κάνω να βάλω ένα παπούτσι και να κατέβω στη είσοδο (1ος όροφος) την έχουν κάνει αφήνοντας ειδοποίηση. Τρέχε μετά σαν το μ@λ@κα με το ποδήλατο και το δέμα παραμάσχαλα >:( Καλύτερα να το άφηναν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mick77 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2009 Μα τι σύγκριση είναι αυτή; Προφανώς δεν έχεις δουλέψει ποτέ σε κάποια εισαγωγική εταιρεία για να καταλάβεις ότι στην Ελλάδα για να έρθουν πράγματα από τις κεντρικές αποθήκες εξωκοινωτικών εργοστασίων (αλλά και κοινωτικών) που συνήθως είναι Ολλανδία ή Βέλγιο, πρέπει να έλθει οδικώς και μετά πλοίο από Ιταλία κλπ. κάτι που δεν ισχύει για τις υπόλοιπες ευρωπαΙκές χώρες που πάνε οδικώς; Γι αυτό λοιπόν σε εταιρείες πολυεθνικές όπως το ΙΚΕΑ που έχουν μια τιμολογιακή πολιτική, μπορεις να δεις τη διαφορά που προκύπτει από αυτά τα μεταφορικά. Αν υποθέσουμε δηλαδή ότι έχει αποθηκες καπου κεντρικά (όπως Βέλγιο), για να φτάσουν Ελλάδα είναι ένα βήμα παραπάνω (Βέλγιο > Ankona / Bari > Πάτρα > Αθήνα > Θεσ/νίκη) που κοστίζει και θα επιβαρυνει το προϊόν. Συγουρα δεν εχω δουλεψει σε καποια εισαγωγικη εταιρεια και ακουγεται λογικο αυτο που λες αλλα οι τιμες ,με βαση το e-mail που πηρα πάντα,εχουν μεγαλες διαφορες για να δικαιολογουν τοση επιβαρανση στις τιμες απο το επιπλεον μεταδορικο κοστος .Μπορει να κανω και λαθος και να είμαι υπερβολικος αλλα μου φάνηκε μεγαλη διαφορα. http://www.youtube.com/user/mick77guitarp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2009 Ντροπή μας και να πάνε να γ@μηθούνε αυτοί που δημιουργούν τέτοιες καταστάσεις! Πήρα απο amazon.co.uk στις 14/10 (14!!!) δύο βιβλία. Χρόνος παράδοσης καμμιά βδομάδα! Στις 5/11 έστειλα mail, ότι δεν τα έλαβα ακόμη, και οι άνθρωποι εντώς 24 ωρών μου στείλαν άλλα! Στις 12/11 (χτές) έλαβα ειδοποιητήριο απο τα ΕΛΤΑ ότι υπάρχει δέμα το οποίο έχει φτάσει στις 4/11 στα ταχυδρομείο! Μαζί με αυτό έλλαβα και έναν λογαριασμό που είχε παραδοθεί στα ΕΛΤΑ στις 27/10! Δηλ, ο μ@λ@κ@ς ο διανομέας δεν πέρασε απο τις 28/10 εως σήμερα! Το καθίκι, ο π@π@ρ@ς! Πήγα λοιπόν σήμερα στο ταχυδρομείο και μου δίνουν 1 βιβλίο! Λέω "μήπως να κοιτάξετε αν υπάρχει και άλλο;" και φυσικά υπήρχε και το πήρα χωρίς ειδοποιητήριο. Πήγα λοιπόν στα κεντρικά των διανομών στα Γλυκά Νερά και αφού τους έκανα τεράστια παράπονα είδα και το 2ο πακέτο να με περιμένει (οι αντικαταστάσεις). Το έστειλα πίσω, φυσικά, δε θα χρεωθω εγώ τη μ@λ@κι@ άλλων, ούτε θα χαλάσω τις σχέσεις που έχω με το εξωτερικό έτσι. Το καλό μου όνομα δεν το χαλάω για τίποτα, και ειδικά για τα ΕΛΤΑ! Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που θα ήθελα να είμαι ακόμη Λονδίνο και να μην έχω έρθει ποτέ! Μετα απο 1 1/2 χρόνο εδώ! :( Λόγω του θρέντ και της συγκυρίας αυτής! :'( Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση