warpie Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 ok λοιπον. Χρειαζομαι επειγοντως ενα Feedback Suppressor το οποιο να κραταει τα settings του καθε φορα που ειναι switched off. Δηλαδη, να εχω ενα setting και να μη χρειαστει να το αλλαζω καθε φορα που 'ανοιγω' το μηχανημα. Ισως αν εχω τα settings saved ως preset 1 να κανει τη δουλεια? Δεν εχω εμπειρια με Suppressors οποτε καθε γνωμη/συμβουλη/κτλ καλοδεχουμενη! :) θενκσ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warpie Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 κανιεις? τιποτες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiobox Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Behringer SNR1000 και SNR2000. Επίσης behringer supressor DE 2000 'Ολα είναι ατμός... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warpie Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 thanks, σχετικα με αυτο? το οποιο πρεπει να κραταει τα settings του καθε φορα που ειναι switched off. Δηλαδη, να εχω ενα setting και να μη χρειαστει να το αλλαζω καθε φορα που 'ανοιγω' το μηχανημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiobox Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Τι να σου πω, κουμπιά έχουν, αν δεν τα πειράξεις και το κλείσεις, όταν το ανοίξεις πάλι εκεί θα είναι. Μνήμες για πολλά προγράμματα δεν έχουν. 'Ολα είναι ατμός... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση