audiokostas Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Μην τρελλαίνεσαι. Για την δουλειά που την θέλεις, μια χαρά είναι όλες. Και εγώ με aspirations για recording και DAWs και editing και mixing και και ... ξεκίνησα και τελικά μόνο παίζω συνέχεια το μπάσο καρφί στην Emu 0404 μου. Οχι ότι χρειάζεται καθότι ακούγεται μια χαρά και σκέτο (για μένα) αλλά που και που παίζω και με κανένα VST. Και βέβαια από πάνω κανένα mp3 για να ζούμε την ψευδαίσθηση. Μην τα χώσεις αν δεν σου περισσεύουν σε κάτι που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις όλες τις δυνατότητές του. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
filthy_dwarf Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 το pod farm είδα στα line6 και μου άρεσε έκανα την σύγκριση και ναι αν πάρω κάποια από αυτές τις 2 τότε ux1 .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 αν είσαι αθήνα έλα να το δοκιμάσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
filthy_dwarf Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 <------ χανιά είναι πρόβλημα η πόλη μου για live έρευνα αγοράς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Πάντος αν θέλεις να πας σε line6, είναι καλύτερα η UX2 αφού σου προσφέρει εκτός απο την μία επιπλέον είσοδο και phantom power, κάτι που (όπως δείχνει η στατιστική) θα σου χρειαστεί στο μέλλον. Ενημερωτικά. Αν έχεις phantom στο Audio Interface μπορείς να βάλεις και πηκνωτικό μεγάλου διαφράγματος, 20-30εκ μπροστά στον ενισχυτή και έτσι θα έχεις και πιο φυσικό ήχο και λιγότερο κόψε-ράψε-διόρθωσε στο edit. Εγώ πάντος συνεχίζω να έιμαι υπέρ της ηχογράφησης απο μικρόφωνο σε ενισχυτή. Τέλος, φιλική συμβουλή. Βάλε στόχο για AKG D112. http://www.thomann.de/gr/akg_d112_mikrofon.htm Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
filthy_dwarf Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 η ηχογράφηση δεν είναι και τόσο μεγάλος στόχος και δεν έχω και τόσο καλό ενισχυτή για τέτοια δουλειά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση