Προς το περιεχόμενο

late at night blues impro

gregg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επαυξάνω. Κι εμένα μου άρεσε πολύ. Προσωπικά δε θα χρησιμοποιούσα τόσο και αυτής της ποιότητας distortion για blues αλλά περί ορέξεως....

Ενωμοτάρχης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 25
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Blues δεν ακούω αλλα αυτό ... μάλιστα  8)

Ακριβως αυτο... επισης και εγω δεν το ειχα πολυ σε υποληψη το guitar rig ;D ;D

και τωρα το τελειως off..μπορεις να μου πεις απο ποιους εχεις ακουσματα που να παιζουν με τοso dist, μαρεσε απιστευτα!! και παλι respect

Σας ευχαριστω παιδια για τα σχολια σας ;)

Φιλε aplomenos_traxanas: bonamassa, lans lopez, zz top, gary moore (δεν ειναι ακριβως μπλουζιστας αλλα εχει παιξει blues και μαλιστα με γκαζι πολυ ;)) κλπ κλπ  

just changed avatar :p

καλο 6 στα 10, αλλα για ροκ. Οχι blues.

Πολυ καλη ηχογραφιση και καλα μελετημενος στο οργανο.

Μη σκεφτεσαι οταν παιζεις και ασχολησου περισσοτερο με ηχογραφησεις για να σου φυγει η κομπλα του μπορει να κανω λαθος και πωςτο κοβω ραβω

'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ

Ναι μη παρεξηγεις η στεναχωρηθεις μ αυτα που ειπα.Μακαρι να ειχα στο σχημα μου μια κιθαρα σαν εσενα(αληθεια) αυτο που εννοω ειναι οτι το στουντιο ειναι αλλο και το live αλλο(εκει εισαι). Το στουντιο σου βγαζει(οχι μονο εσενα-και μενα και του EVH ;D και του καθ ενος) ενα αγχος μυστηριο(ξερεις τι εννοω μη το αναλυουμε ;)-το λαθος στο Live συγχωρειτε-κρυβεται στο στουντιο οχι, και το ξερουμε) οπου πρεπει να κανεις πανω απο καποιες προσπαθειες για να να πεις εχω τον αερα(σα τους φονους).

Θυμασε δηλ οταν πρωτοεπαιξες Live πως ετρεμες? ;)

'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου