Προς το περιεχόμενο

late at night blues impro

gregg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε κάποιες φράσεις, δεν το λέω για κακό (μην παρεξηγηθώ,  :)), εννοω στα πλαίσια της ερμηνείας, μου δίνεται η αίσθηση πως το απολαμβάνεις και δεν μένεις αυστηρά πάνω στο beat του μετρονόμου, αλλά το απλώνεις εξαιρετικά είτε με ένα πιο αργό slide, ή ένα πιο αργό bend. Δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα, λέγεται συναίσθημα!  ;)

Και πάλι μπράβο!

www.youtube.com/channel/UCelzEAB-vToaDU1y4jeUQpg

www.facebook.com/groups/garagevibe/ www.facebook.com/revoltedmasses http://vaggelisrevolted.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 25
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Σε κάποιες φράσεις, δεν το λέω για κακό (μην παρεξηγηθώ,  :)), εννοω στα πλαίσια της ερμηνείας, μου δίνεται η αίσθηση πως το απολαμβάνεις και δεν μένεις αυστηρά πάνω στο beat του μετρονόμου, αλλά το απλώνεις εξαιρετικά είτε με ένα πιο αργό slide, ή ένα πιο αργό bend. Δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα, λέγεται συναίσθημα!  ;)

Και πάλι μπράβο!

Οχι φιλε μου, σε καμμια περιπτωση δε σε παρεξηγησα, απλα επειδη καποιο αλλο αυτι μπορει να ακουσει κατι περισσοτερο και να προκυψει μια πολυ καλη συμβουλη ή βελτιωση ειναι χρησιμο να ρωταει κανεις :)

Σ'ευχαριστω και παλι :)

Από το στόμα σου και στου DV το αυτί! ;D

Να σε ρωτήσω και κάτι offtopic: Αν αγοράσω και εγώ το xe, αλλά χωρίς το interface που δίνει (και έχεις και εσύ), υπάρχει δυνατότητα να κάνω upgrade στην έκδοση software που έχει περισσότερους ενισχυτές και καμπίνες; ή να πάρω καλύτερα από την αρχή την software edition?

Σε ευχαριστώ...

Χμμ, νομιζω πως πλεον η xe εκδοση σκετη ειναι discontinued ενεκα guitar rig 4. To μονο που υπαρχει απ'οτι ειδα στο dv ειναι το guitar rig session (που περιλαμβανει το xe και το interface) στο οποιο, ναι μπορεις να κανεις αναβαθμιση στην πληρη εκδοση.

Εγω, αν ξανακανα την αγορα (για το 4 τωρα πια), θα επαιρνα εξαρχης την πληρη εκδοση παντως. Εχει παρα παρα πολλα και χρησιμα πραγματα απο ενισχυτες, modulation effects, compressors και οτι αλλο σχετιζεται με τον ηχο της κιθαρας τα οποια θα ηθελα να εχω απο την αρχη.

:)

edit: τελικα εχει καταργηθει τελειως το xe απ'οτι βλεπω, ακομα και στην session εκδοση δινουν πλεον μαζι με την καρτα το guitar rig 4 essential.

just changed avatar :p

Μπραβο ρε συ! Πολυ μου αρεσε!

Το χει ενας φιλος το guitar rig και το χω υποτιμησει (μαλλον και αυτος δεν ξερει να το ρυθμιζει καλα...).

Και η G&L κελαηδαει! Πολλα μπραβο.

Στράαατα Stratούλα...

Μπραβο ρε συ! Πολυ μου αρεσε!

Το χει ενας φιλος το guitar rig και το χω υποτιμησει (μαλλον και αυτος δεν ξερει να το ρυθμιζει καλα...).

Και η G&L κελαηδαει! Πολλα μπραβο.

Thanks G.K., να 'σαι καλα.

Χμμ, νομιζω πως πλεον η xe εκδοση σκετη ειναι discontinued ενεκα guitar rig 4. To μονο που υπαρχει απ'οτι ειδα στο dv ειναι το guitar rig session (που περιλαμβανει το xe και το interface) στο οποιο, ναι μπορεις να κανεις αναβαθμιση στην πληρη εκδοση.

Εγω, αν ξανακανα την αγορα (για το 4 τωρα πια), θα επαιρνα εξαρχης την πληρη εκδοση παντως. Εχει παρα παρα πολλα και χρησιμα πραγματα απο ενισχυτες, modulation effects, compressors και οτι αλλο σχετιζεται με τον ηχο της κιθαρας τα οποια θα ηθελα να εχω απο την αρχη.

:)

edit: τελικα εχει καταργηθει τελειως το xe απ'οτι βλεπω, ακομα και στην session εκδοση δινουν πλεον μαζι με την καρτα το guitar rig 4 essential.

Σε ευχαριστώ για την κατατοπιστική σου απάντηση..

Tο DV το έχει:

http://www.dv247.com/guitars/native-instruments-guitar-rig-3-xe--51745..

Aπλά θεωρώ πως δε θα υπάρχει πια το upgrade σε software edition. Εκτός και αν το βρεις στο ebay...Thanks again.. :)

...από την πολλή γκαργκανέλα.

Σε ευχαριστώ για την κατατοπιστική σου απάντηση..

Tο DV το έχει:

http://www.dv247.com/guitars/native-instruments-guitar-rig-3-xe--51745..

Aπλά θεωρώ πως δε θα υπάρχει πια το upgrade σε software edition. Εκτός και αν το βρεις στο ebay...Thanks again.. :)

Oh, i see.

Απλα με μπερδεψε αυτο το "discontinued product- buy guitar rig 4" :-\

Το μονο που δεν μου αρεσε ήταν το φιναλε !!!!! ;D ;D ατιμο backing truck !!!

Πολυ ωραιος μου αρεσε γιατι επαιξε με συναίσθημά (το είπε και καποιος άλλος) και δεν αράδιασες οτι κλιμακα ήξερες και οτι τεχνικες εχεις διαβασει . Ευγε

• 1 μήνα αργότερα...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου