SpyrosCh Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Να ναι καλά ο συμφορουμίτης μας sakissab που μου έφτιαξε τη μέρα ;D Φοβερός!!τσεκάρετε και τα "Inspector Gadget", "Tetris Theme" αλλά και το "Pulp Fiction Theme" όπου συμμετέχει κάποιος με 2 μολύβια ;D Πρέπει να είναι το πιο ουσιώδες (και όπου ουσιώδες=μουσικό) 8-finger tapping που έχω δει κατά τη γνώμη μου ;) EDIT: μόλις είδα και το Zorba the Greek....:o :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Μαγευτικό..!!! Η ηρεμία που σου βγάζει είναι εξωπραγματική..Καταπληκτικό feeling. ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Τι στο καλο? τηλεπαθεια?! ::) :) http://www.noiz.gr/index.php?topic=171989.0 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 ooooooooooooops! Έβαλα εκει στο search το όνομα pARTyzant και δεν έβγαλε τίποτα, οπότε λέω πάμε :P :P EDIT: τώρα το βγάζει όμως..wtf??!? :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Το καλυτερο ειναι οτι μας εκανε κ στους δυο εντυπωση (γι'αυτο το βαλαμε κ πρωτο βιντεο στα ποστ) ο ροζ πανθηρ! Γι'αυτο σου λεω..τηλεπα8εια Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση