bihlas87 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Ωωω, του '86, η πρώτη έκδοση! Ένα σκανάρισμα στους στίχους πλιζ ;D Έχω ενα βιβλιαράκι εκείνης της εποχής γραμμένο απο fan το οποίο έχει και τους στίχους μεταφρασμένους στα Ελληνικά. Δεν έχω scanner όμως :-\ Η καλύτερη φάση ήταν με τους Maiden που βγήκε ενα βιβλιαράκι με τους στίχους στην αριστερή σελίδα αγγλικά, στη δεξιά ελληνικά. Ήταν ευαγγέλιο. Παραθέτω: "Bring your daughter to the slaughter let her go, let her go, let her go." "Φέρε την κόρη σου στο χασάπη ασ'τη να πάει, ασ'τη να πάει, ασ'τη να πάει" :D Το έχεις και εσύ? Scanner μήπως? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Τώρα πρόσεξα το Ντεζα-Βι. Το σωστό θα ήταν Ντεζα-Βυ, που είναι και πιο παχύ. Προκαλώ τον έβρις να συμμετάσχει με τα γλωσσολογικά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Kαι τι δε θα'δινα για να έχω τις κασετούλες μου με τα μέταλ άλμπουμς της εποχής εκείνης... μόνο κάτι του βασιληά, κάτι Europe, κάτι συλλογές και Holiday Hits (87?) και κάτι Αμπρακατάμπρα μου έχουν μείνει. (Eντάξει, έχω πάντως το Rickroll σε αυθεντική κασσέτα, κάπως μετράει...) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Εν τω μεταξύ κάπου έχω από τους γονείς μου τέτοια κασέτα με ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΡΙ GREEKLISH που λέει: ELENI VITALI - HOREPSTE YIATI HANOMASTE 8) 8) 8) ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 ...κάτι Europe... Έχω ακόμα την κασέτα Out of this world και πρόσφατα το βρήκα επιτέλους σε cd ;D πωπω διπλο ποστ έγινα spammer :P Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Εν τω μεταξύ κάπου έχω από τους γονείς μου τέτοια κασέτα με ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΡΙ GREEKLISH που λέει: ELENI VITALI - HOREPSTE YIATI HANOMASTE 8) 8) 8) ;D Και greeklish και κεφαλαία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Η καλύτερη φάση ήταν με τους Maiden που βγήκε ενα βιβλιαράκι με τους στίχους στην αριστερή σελίδα αγγλικά, στη δεξιά ελληνικά. Ήταν ευαγγέλιο. Παραθέτω: "Bring your daughter to the slaughter let her go, let her go, let her go." "Φέρε την κόρη σου στο χασάπη ασ'τη να πάει, ασ'τη να πάει, ασ'τη να πάει" :D ναι οντως.ειχα ενα τετοιο βιβλιο που μου εκαναν δωρο το 1990.Ηταν του Michael Jackson. Και ενα των Doors ειχα.Δε ξερω που βρισκονται ομως. Αν τα διαβαζατε θα πεφτατε κατω απο το γελιο..... Αποσπασμα απο το SMooth Criminal Αννυ εισαι καλα?? Εισαι καλα?Αννυ?? Αννυ εισαι καλα? Εσαι καλα? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Μόνο σε δίσκους πρέπει να έπαιζε αυτό γιατί κασσετούλες του βασιληά και ALIS KOYPER είχα κ εγώ αλλά ήταν στα Αγγλικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Και greeklish και κεφαλαία? Απίστευτο! Το βρήκα στο νετ: http://www.trehantirimusic.com/eleni-vitali--horepste-yiati-hanomaste---live-15051-p.asp ELENI VITALI : HOREPSTE YIATI HANOMASTE - LIVE 1. O MOUSTAFAS 2. ALEXANDRIANI FELAHA 3. KANARINI MOU GLIKO 4. VARA MOU TO DEFI 5. DEN ME PONESE KANIS (KARDIA MOU KAIMENI) 6. EXO DERTIA KE KAIMI 7. ANIXTE TA TRELLADIKA 8. KINONIA ENOHI 9. TI TA THELIS TA LEFTA 10. GIOURYA 11. TSANTIRAKI 12. DEN XANAKANO FILAKI (O KAPETANAKIS) 13. PEXE HRISTO EPIGONTOS 14. ANAPSTE FLOGES 15. IPTAMENOS DISKOS 16. ALLON EHIS AGKALIA ΚΑΙ greeklish ΚΑΙ κεφαλαία με απόδειξη! :D :D :D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pan12 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 ναι Σουπερφανκ ... ακριβώς με τις κατι κομπινες με εξαγωγες στον 3ο κοσμο είχαν να κάνουν... το λαιβ πλας ουαν ήταν ένα λαιβ εποχής ντιάνο που έχει κυκλοφορήσει μόνο στην ελλάδα .. λόγω κουτουβου .... πάντως είναι τρελλά κολλέκτορς αιτεμς 'εξω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση