solega Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Τι ακριβώς; Με ενδιαφέρει επιστημονικά το όλο θέμα. εχει σχεση με το αβαταρ σου ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Η ιστορια σου παντως εχει ομοιοτητα τρελη με τη δικια μου. Ρε μπας κ επικοινωνουν με τηλεπαθεια ο δικος σου ο δικος μου κ ο καλτσιδης? μηπως ειναι ο καλτσιδης και στις 3 περιπτωσεις απλα μεταμορφωνεται και ταξιδευει με τη ταχυτητα του φωτος σε αλλα μερη???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 μηπως ειναι ο καλτσιδης και στις 3 περιπτωσεις απλα μεταμορφωνεται και ταξιδευει με τη ταχυτητα του φωτος σε αλλα μερη???? Πρόκειται βασικά για τον αιώνιο πρωταθλητή μουσικό. Παίζει σε κάθε παράλληλη πραγματικότητα με άλλη μορφή κάθε φορά, αλλά βγαίνουν αληθινές μπάντες με τη φυσιογνωμία του. (Ερώτηση ο μεγαλομεταλοπατέρας ήταν πριν μια βδομάδα (Παρασκευή) στο prova studio στην αίθουσα 4 κατά τις 9 το βράδυ;; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
brougos7 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Oxi evil, καμια σχεση, αλλα νομιζω πως ξερω για ποιον λες ... λεπτομεριεσ με πμ αν θελεις ¨) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dionisissab Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Στην περίπτωση που αναφέρεις φίλε μου, ο ρόλος του κάθε μουσικού είναι ένα θέμα που απ' την αρχή ξεκαθαρίζεται για να μην δημιουργούνται προβλήματα. Συνεχίζω να πιστεύω ότι είμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ που έχω γνωρίσει αυτά τα παιδιά στην Πάτρα και έχουμε τους Still Drunk και ο καθένας αφοσιώνεται στον εκάστοτε στόχο κατά έναν τρόπο που ο καθένας ταυτόχρονα λέει ελεύθερα τη γνώμη του. Ο drummer (εγώ δηλαδή) για το ρυθμικό τομέα αλλά θα πει τη γνώμη του και για τον τρόπο με τον οποίο τραγουδά ο τραγουδιστής ή σολάρει ο κιθαρίστας. Όλα αυτά όμως πρέπει να γίνονται εξ' αρχής. Και μάλιστα, εδώ ισχύει η μεγάλη φράση του λαού μας: "Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους"... Αυτά από μένα.... "Να με θάψουν οι οχτροί γιατί με θάβουν οι φίλοι" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
brougos7 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Απο μαστερινγκ καλα πατε? Αν οχι ξερω να σας συστησω καποιον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Ο drummer (εγώ δηλαδή) για το ρυθμικό τομέα αλλά θα πει τη γνώμη του και για τον τρόπο με τον οποίο τραγουδά ο τραγουδιστής ή σολάρει ο κιθαρίστας. εξαρταται ο τροπος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
brougos7 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Tην ωρα που ο αλλος τραγουδα απλα εκτοξευοντε μπακετες. πολιτισμενα πραγματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
brougos7 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 παιδες αν θελετε σας παραθετω κ τα γραφομενα του τυπα για το πως περιεγραφε τη μπαντα αυτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bsiap Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Ε ναι βρε brougos7. Το κερασακι ξεχασες... ;D Βαλτα φιλος... https://www.facebook.com/pages/gnu/309711957521?ref=%20ts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση