Προς το περιεχόμενο

Ο ρολος του καθε μουσικου σε ενα σχημα

brougos7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 129
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

εμενα φαντασου οτι με ηξεραν απο αλλο σχημα που επαιζα! δηλαδη ηξεραν τι και πως παιζω!μου ειπαν μας αρεσει ο τροπος που παιζεις ελα! και μετα αρχισαμε τα παιξε εδω ετσι εκει μη παιζεις και αλλα πολλα που ανεβαζουν τη πιεση!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε ναι ρε φιλαρακι σολεγκα. Παιζουμε καποια χρονια , ετσι ειναι σα να μας λενε οτι το παιξιμο σου ειναι gtp ακου με κ εμενα που ξερω.... Η πλακα ειναι οτι οταν μιλουσα στο τηλ κανονιζοντας τι θα παω που κ πως κ γιατι μιλουσα με αλλο ατομο απο τη μπαντα ο οποιος μου στειλε κ μεηλ με μια λιστα κομματιων. Οταν εφτασα εκει ο τρισμεγιστος αρχηγος μου ελεγε αλλα κομματια εκτος λιστας....

brougos σου λεω κοντεψα να παθω καταθλιψη ρε συ.

παιζουμε ενα κομματι το οποιο παιζω τουλαχιστον 10 χρονια τωρα.....ενα πολυ γνωστο κομματι των CCR.

φτανουμε στο Bridge τσουπ αλλη συγχορδια εγω αλλη ο αλλος.ρε συ του λεω μηπως τις συγχορδιες δε τις παιζεις καλα?Εσυ μου λεει δε τις παιζεις καλα. ρε χριστιανε του λεω το κομματι δεν ειναι ετσι. εμεις ετσι το παιζουμε χρονια μου λεει και ακουγεται σωστο. ναι ρε φιλε αλλα δεν ειναι ετσι ομως! εδω δε ξερεις ενα πασιγνωστο πανευκολο κομματι και μετα ερχεσαι και μου λες εδω παιξε αυτο εκει εκεινο??? WTF???

εγω δε την εκανα απο το σχημα γιατι παιζουν καλα φραγκα αλλα αισθανομαι σα σκυλας  :(

Η ιστορια σου παντως εχει ομοιοτητα τρελη με τη δικια μου. Ρε μπας κ επικοινωνουν με τηλεπαθεια ο δικος σου ο δικος μου κ ο καλτσιδης?

κι εμενα μια προηγουμενη γκομενα μου μου εκανε το !@#$!$ με τα ποδια της

Τι ακριβώς; Με ενδιαφέρει επιστημονικά το όλο θέμα.

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου