Tthawth Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Το αριστερο φιλε ειναι για να φερνει το φραππε στο στομα. ΜΕτα απο 20 χρονια μαστερινγκ εκει κατεληξε Μηπως με το αριστερο ηθελε να του κανεις κατι άλλο? δεν τον ρώτησες? http://www.facebook.com/fourlt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Το αριστερο φιλε ειναι για να φερνει το φραππε στο στομα. ΜΕτα απο 20 χρονια μαστερινγκ εκει κατεληξε Πόσα κομμάτια βγάζει ο φραπές; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Μηπως με το αριστερο ηθελε να του κανεις κατι άλλο? δεν τον ρώτησες? Αχ αυτές οι γκλαμ μπάντες. Τα πάντα όλα κάνουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tthawth Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Πόσα κομμάτια βγάζει ο φραπές; Μονο λιγη προσοχή στο ρούφηγμα. Καλύπτεις τις συχνότητες απο τα tom http://www.facebook.com/fourlt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
brougos7 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Μηπως με το αριστερο ηθελε να του κανεις κατι άλλο? δεν τον ρώτησες? Α να χαθεις προστυχε ... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 πωπω απιστευτο.... ακριβως αυτο μου ετυχε σε ενα σχημα που κληθηκα να παιξω προσφατα...... ενιωσα τετοιο εκνευρισμο....που πραγματικα δεν ηθελα να ξαναπαω στη προβα.ειπα ενταξει δε πειραζει......πανε και υπομονη. καιστην αλλη προβα χειροτερα!!!! το χειροτερο ειναι πως υποδειξεις μου κανει καποιος που δε μπορει να καταλαβει ακουγοντας ενα τραγουδι το αν παιζει ξερω γω σολ η ρε!!!! εκει καραφλιασα παντελως.... μου αρχισε κατι εδω μη παιζεις καντινια εκει μη βαζεις μπασες.....και οταν δυσανασχετισα μου εσκασε το Θεϊκο...α φιλε εμεις ετσι τα παιζουμε χρονια τωρα ο προηγουμενος απο σενα που ειναι ο κλαϊν μαϊν επαιζε ετσι κλπ κλπ κλπ. κατσε ρε χριστιανε του λεω εγω τι σχεση εχω με τον προηγουμενο? κι εμενα μια προηγουμενη γκομενα μου μου εκανε το !@#$!$ με τα ποδια της....τι σημαινει αυτο???? νιωθω οτι καποιος απο εσας ηταν στη προβα εκεινη και μου κανετε πλακα αλλιως δεν εξηγειται το ποσο μεσα εχετε πεσει.... ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
brougos7 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 To μονο που μπορω να πω ειναι οτι το σχημα αυτο βρισκεται στην Αθηνα (ζουν αναμεσα μας). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 οχι εγω ειμαι στη συμπρωτευουσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Όταν βάλουν αγγελία για πληκτρά εδώ, βάλε το λινκ της αγγελίας. Εν τω μεταξύ brougos, εσένα πως σε βρήκανε αρχικά; Αγγελία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
brougos7 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Παντου υπαρχουν τετοιες μυθυκες μορφες. Διοτι φιλε μου παντου υπαρχει ενας μυθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση